Vestea a dat-o chiar artista în vârstă de 45 de ani, pe Instagram, unde a postat o fotografie de la nunta care a avut loc în mare secret, alături de comentariul: ”Mr and Mrs Jones!”.

Aceeași poză a postat-o și el pe contul său de Instagram, unde a luat pe toată lumea prin surprindere.

poza-de-la-nuntaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

La nuntă, Emma a purtat o rochie albă, scurtă, dar cu trenă, în timp ce mirele, cu trei ani mai tânăr, a avut un outfit foarte șic, cu pălărie și sacou cu un imprimeu de tip șah.

Cei doi s-au logodit în 2011. Întrebată, la un moment dat, când urmează nunta, Emma, mama a doi bărieți, Beau, de 13 ani, și Tate, de 10 ani, declara: ”Suntem amândoi Vărsători, deci un pic dezorganizaţi”.

Iată că, în final, cei doi au reușit să se organizeze și să ia prin surprindere pe toată lumea. Peste 200.000 de oameni au felicitat-o doar pe Emma pe contul de Instagram.

Emma și Jade au început să formeze un cuplu din 1998, dar la un moment dat s-au despărțit, în 2003, timp în care ea a avut o altă relație. În 2004 s-au împăcat, iar apoi cei doi au devenit părinți.

Luna trecută, vedeta declara că ea și Jade ar vrea să devină părinți din nou, dar că nu știe dacă natura o va ajuta. Vedeta se confruntă cu simprome de premenopauză, dar și cu endometrioza.

”Dacă se va întâmpla va fi minunat!”, declara cea cunoscută ca Baby Spice.

Vezi și Era super dulce și sexy când cânta în Spice Girls! Cum arată cântăreața acum, la 48 de ani. E de nerecunoscut!

Citește și:

Cum arată Daniela Gyorfi în costum de baie, la 52 ani: “Trebuie să mai slăbesc!”. Câte kilograme are vedeta

Fiul Romaniței și a lui Adrian Iovan a împlinit 15 ani și s-a transformat într-una dolescent fermecător și inteligent