Emisiunea „Chefi la cuțite” e regizată? Reacția categorică a Roxanei Crudu, alias chef Oxi

„Am tot văzut săptămâna aceasta tot felul de comentarii cum că Chefi la cuțite ar fi regizat și am zis hai să vin și eu cu părerea mea și să dărâm un pic mitul acesta. Dar, în primul rând, înainte să încep aș vrea să menționez că toți cei care comentează afirmațiile acestea sunt oameni care stau pe canapea și care nu au participat niciodată la Chefi la cuțite și comentează despre niște oameni care au muncit 15-16 ore pe un platou de filmare. Bun, să începem cu părerea mea.

Păi, în primul rând eu vorbesc despre mine. Pe mine nu m-a pus nimeni să gătesc ceva anume, în afară de temele care au fost impuse de Gina. Nu mi-a spus nimeni să vorbesc despre nu știu cine nu știu cum, nu mi-a spus nimeni să fac nu știu cum, să mă maimuțăresc, să înjur. Fiecare om a fost el așa cum e în viața lui. Toți cei care au ieșit, fraților, le-am văzut mâncarea. Că au fost bucătari buni sau mai puțin buni, că nu au făcut față presiunii, asta a fost strict treaba lor, dar vă mai zic încă o dată.

Nu m-a pus nimeni să fac absolut nimic pentru show. eu am fost acolo eu, au fost comentariile mele, mâncărurile mele și ideile mele. Așa cum pentru fiecare concurent a fost la fel. Fiecare concurent a fost așa cum este el. Acum, dacă cineva a jucat teatru, a fost pentru că așa a vrut concurentul, nu pentru că l-a pus Antena 1. Deci, nu mai spuneți că este regizat. Nu-ți trebuie regie la atâția oameni care sunt în comeptiție, e destul că au caractere diferite și fac ei show”, a spus Roxana Crudu, alias Oxi chef, pe conctul ei de Tik Tok.

@oxi.chef Asa isi dau oamenii cu parerea de acasa, nestiind o experinta. #5pasidebine #fy #fypシ #viral #chefilacutite ♬ Câte-s Pe Sub Stele - Vinyl Edition - Subcarpați & Grupul Iza

Chef Florin Dumitrescu: „Nu a fost aranjată nicio finală”

Anul trecut, după ce finala sezonului cu numărul 9 a fost câștigată de Narcisa Birjaru, din echipa lui Cătălin Scărlătescu, chef Florin Dumitrescu a demontat public toate acuzațiile de blat. „V-am explicat, din punctul meu de vedere, în general lucrurile nu au cum să fie făcute așa cum ziceți voi, pe conspirații pentru că este imposibil de gestionat. V-am mai spus-o și pe live în Instagram… și nu, nu a fost aranjată nicio finală. Sunt tot felul de chestii pe care, din păcate, atunci când pierde favoritul, da, ne supără, ne deranjează, înțeleg. Nu sunt de acord cu această poveste, că emisiunea Chefi la cuțite este regizată. V-am mai explicat-o de nu știu câte ori, v-am spus de mii de ori ce înseamnă să pui pe cineva să joace niște rolur”, a povestit chef Florin Dumitrescu într-un vlog de pe canalul său de Youtube.

Cine este Roxana (Oxi) Crudu, de la „Chefi la cuțite”

Roxana Crudu (Oxi) are 31 de ani, este bucătar, iar în preselecții a gătit o rețetă de burger cu semințe de cannabis. Concurenta i-a uimit pe jurați cu povestea ei de viață. Acum ea se află în echipa lui Florin Dumitrescu.

„Eu de mică nu am avut o copilărie wow. Am fost adoptată la vârsta de 2 ani. La vârsta de 2 ani, părinții mei biologici m-au părăsit în pasajul gării din Constanța. Acolo am fost găsită de poliție, am fost dusă la spital, m-au preluat asistentele, infirmierele și mai târziu părinții mei adoptivi, pe care îmi place să-i numesc părinți biologici. Mama mea și-a dat atât de mult sufletul pentru mine. Mai departe am avut probleme cu lumea: bullying, faptul că eram adoptată.

Am avut parte de un tratament diferit pentru că eram adoptată. Nu știu de unde vine chestia asta, să spui copilului să nu umble cu un copil, ci cu altul. Vedeam că se purtau altfel cu mine și nu înțelegeam niciodată de ce. Nu știam că sunt adoptată, îmi spuneau de fiecare dată vecinii. Eu nu înțelegeam…Apoi am ajuns la școală, am aflat acolo că sunt adoptată, am luat-o pe un drum greșit: festivaluri, cluburi, fumat, tot ce făceau copiii de vârsta mea. Am încercat apoi să ajung pe o cale mai dreaptă cumva. Zic că mi-a ieșit. Am ajuns în Germania acum 8 ani (…). Am ajuns la un restaurant cu 2 stele Michelin. Am plecat pe alt post, ca să pot evolua, să pot avansa”, a dezvăluit concurenta, potrivit Antena1.ro.

Citește și: Sorin Bontea, poză tandră cu soția. Discret cu viața de familie, juratul de la „Chefi la cuțite” a făcut o excepție de la regulă

Citește și: Fiul cel mic al lui Cristian Țopescu s-a despărțit de iubită după ce a fost la „Chefi la cuțite”