Coperta discului, sângerie, îl arată pe Eminem, pe numele său adevărat Marshall Bruce Mathers III, cu un topor lipit de cap şi un pistol în tâmpla stângă.  Discul include colaborări cu Ed Sheeran, regratatul Juice WRLD, Black Thought, Q-Tip, .Anderson Paak, Young M.A., Royce da 5’9″ și alții.

Eminem, de nerecunoscut. Artistul este total schimbat după un an de absența din lumina reflectoarelorSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Primul single, intitulat Darkness, denunţă violenţele armelor de foc în Statele Unite, pune în scenă un atac armat. Videoclipul imaginează atmosfera din camera de hotel din Los Angeles în care se afla Stephen Craig Paddock, individul care a comis cel mai sângeros atac armat din istoria Americii. La 1 octombrie 2017, în jur de 60 de persoane au fost ucise și alte 500 au fost rănite după ce agresorul și-a descărcat arma de la geam asupra participanților la un festival de muzică.

Fanii sunt șocați nu doar de faptul că artistul nu a anunțat și promovat lansarea albumului, ci pentru faptul că Eminem este foarte schimbat și greu de recunoscut. Acesta a luat câteva kilograme în plus, s-a făcut brunet și și-a lăsat barbă și mustața.

În ultima vreme, acesta s-a retras din viața publică. El nu a mai fost văzut la niciun fel de eveniment, nu a mai susținut niciun concert, iar fanii nu mai știau cum arată. Se pare că Eminem și-a petrecut ultimele luni în studio, unde a lucrat de zor la noul album.

 

Citește și: