Vedeta e deja în al doilea trimestru de sarcină, semn că perioada de carantină i-a priit. Căsătorită cu Sebastian Bear-McClard, aceasta, deși se bucură enorm că va deveni mamă, are momente când nu se simte foarte bine. „În ciuda faptului că am un partener iubitor şi multe prietene pregătite să împărtăşească detaliile sarcinilor, în cele din urmă sunt singură cu propriul corp în această experienţă.

Emily-a-pozat-pentru-VogueSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Nu există nimeni ce o să simtă cu mine durerile musculare ascuţite din abdomen ce ies de nicăieri atunci când vizionez un film sau greutatea dureroasă a sânilor pe care o am în fiecare dimineaţă”, a declarat vedeta.

„Soţului meu îi place să spună că avem împreună o sarcină. Îi spun că, deşi sentimentul este dulce, nu este adevărat. Mă simt rău că ADN-ul întregii sale familii este în interiorul meu, dar ADN-ul meu nu este în el. Este un fel de glumă, dar, la fel ca în remarca pe care o facem despre genul copilului nostru, există adevăr”.

Legat desexul copilului, lucrurile stau ceva mai complicat. ”Când eu şi soţul meu le spunem prietenilor că sunt însărcinată, prima lor întrebare după ‚Felicitări’ este, aproape întotdeauna, ‚Ştii ce vrei?’. Ne place să răspundem că nu vom cunoaşte genul copilului până nu va împlini 18 ani şi ne va anunţa atunci. Toată lumea râde la asta.

Există un adevăr în replica noastră, totuşi, unul care sugerează posibilităţi mult mai complexe decât organele genitale cu care s-ar naşte copilul nostru – adevărul e că nu avem nicio idee cine, sau mai degrabă ce creşte în interiorul meu. Cine va fi această persoană? Părinţii cui o să fim? Cum ne va schimba schimba viaţa şi cine suntem?”, a mai spus vedeta, lansând un lung șir de comentarii pe Internet.

Vezi și O actriță celebră, însărcinată pentru a treia oară! ”Carantina a fost amuzantă…”

Citește și:

A devenit tată pentru a treia oară! Primele imagini cu bebelușul

Minodora, amintiri dureroase din copilărie: ”În clasa întâi nu aveam pachet și mă mai rugam de colegi să-mi dea”