Emily Burghelea și Andrei formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din lumea mondenă. Cei doi sunt împreună deja de câțiva ani și au o familie frumoasă, cu doi prichindei. Nu e simplă viața lor, dar reușesc cumva să păstreze un echilibru. Recent, fosta asistentă Tv a povestit și cum.

Emily Burghelea și Andrei, obicei neașteptat în fiecare duminică

Chiar dacă sunt extrem de ocupați, ei fiind părinți pentru un băiețel născut în ianuarie, anul acesta, și o fetiță venită pe lume în urmă cu doi ani, tinerii părinți încearcă să păstreze o discilipină în programul familiei.

Chiar dacă oboseala și stresul pot să își spună cuvântul la un moment dat, Emily Burghelea și iubitul ei au unele reguli de la care nu se abat niciodată. Pentru unii ar putea părea ciudate, dar pentru ei sunt cât se poate de importante, după cum explică Andrei.

Concret, cei doi își duc copiii la Biserică în fiecare duminică. Atât Andrei, cât și Emily Burghelea sunt credincioși și își doresc ca și copiii lor să urmeze același drum.

cu-ambii-copii-la-prima-lor-petrecereSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

”Împărtășania este cea mai bună soluție pentru liniștea copiilor. Și a părinților!”

În plus, iubitul vedetei consideră că Împărtășania ajută enorm atât pentru liniștea părinților cât și cea a copiilor.

”În fiecare duminică mergem la biserică. Împărtășania este cea mai bună soluție pentru liniștea copiilor. Și a părinților!”, a scris Andrei pe pagina sa de Instagram. Iar Emily Burghelea este cu totul de acord.

Nu demult, fosta asistentă TV, întrebată cum se descurcă cu rolul de vedetă, dar și de mamă, Emily Burghelea povestea că Dumnezeu îi dă toată puterea de care are nevoie.

Într-o postare pe contul personal de Instagram, vedeta le dezvăluia fanilor săi că mersul la Biserică îi dă speranță. De asemenea, acest obicei o face să vadă lucrurile dintr-o altă manieră lucrurile, mult mai pozitivă. Iar asta e valabil în orice situație.

Și tocmai din acest motiv, cei doi își duc regulat și copiii la Biserică. Emily Burghelea și Andrei speră ca ambii să creadă în Dumnezeu și niciodată să nu părăsească acaestă cale, indiferent de greutățile cu care se vor confrunta.

Cel mai frumos moment de duminică, împărtășirea bebelușilor. Finalul slujbei de duminică este înălțător. Piele de găină de fiecare dată. Vreau să știe de mici (nr. copiii) că, în viață, orice s-ar întâmpla, Dumnezeu este mereu acolo pentru ei”, a scris Emily, în vârstă de 23 de ani, pe Instagram.

Deși au doi copii foarte mici, Amily și Andrei duc o viață plină și activă. Recent, aceștia s-au întors de la munte, iar zilele trecute cei mici au participat la prima lor petrecere de prichindei împreună.

Vezi și De ce l-a botezat Emily Burghelea pe fiul ei la numai 40 de zile: ”Minune de la Dumnezeu! Înainte de botez avea o…”

Citește și:

Rutina de îngrijire a lui Jennifer Lopez – Galerie FOTO

Regele Charles și Camilla au publicat poze emoționante cu mamele lor, de Ziua Mamei