Fetița ei, Amedea, a împlinit 2 anișori, așa că, frumoasa ei mămică a făcut tot ce i-a stat în putință ca fiica ei să se simtă în centrul atenției.

Emily a organizat două petreceri pentru ziua de naștere a fiicei sale: la un loc de joacă, acolo unde cea mică s-a putut juca alături de copiii invitați la petrecere, dar și acasă, unde micuța a fost sărbătorită de către familie.

Poate părea un cadou neobișnuit”

Fiind de părere că fiica sa are cam tot ceea ce își dorește și pentru că nu este atrasă de lucruri materiale, Emily s-a gândit să-i facă Amedeei un cadou cât se poate de special: câțiva bobocei de rață.

Cadoul nu este unul întâmplător, ci are în spate o semnificație cât se poate de specială.

„M-am gândit zile în șir la un dar potrivit pentru micuța noastră, îmi doream să îi ofer ceva care să o bucure în adevăratul sens al cuvântului și am ajuns aici!

Amedeea nu a fost niciodată atrasă cu adevărat de lucrurile materiale, însă păsările și animalele au fascinat-o dintodeauna, într-un mod profund, iar asta m-a inspirat să o surprind altfel!

Poate părea un cadou neobișnuit, poate că s-ar fi bucurat foarte mult și dacă i-am fi dăruit o jucărie, însă boboceii de rață o vor ajuta să înțeleagă lumea mai bine!

O vor ajuta să învețe ce înseamnă să fie responsabilă, o vor învăța ce înseamnă iubirea, o vor învăța ce înseamnă metamorfoza și o vor mai învăța că trecerea timpului este ireversibilă, astfel ea va ști că trebuie să se bucure de fiecare moment, trăind în prezent!

Iar ea, pentru mine… Ea este bobocelul meu, este sufletul meu, este iubire pură și bunătate absolută… Gingașă, iubitoare, fermecătoare, plăpândă, dar puternică, în același timp, este infinitul, este Universul.

Nu îmi vine să cred că au trecut doi ani… Mă uit în ochii ei și mă pierd… Bobocelul meu s-a făcut mare!”, a povestit Emily Burghelea cu ocazia aniversării fetiței sale, realizând cu această ocazie și o ședință foto memorabilă.

cea-mica-a-implinit-2-aniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

„Amedeea, sufletul meu, ai venit în viața noastră ca o primăvară și ai făcut ca totul în jur să înflorească.

Îți mulțumesc pentru tot ce m-ai făcut să trăiesc. Sunt atât de mândră că sunt mămica ta, ești o minune, un dar de la Dumnezeu, iar acești doi ani alături de tine au fost o adevărată binecuvântare!”, a mai adăugat Emily Burgehelea, care a postat mai multe instastory-uri de la ziua fetiței sale, bucurându-se și ea ca un copil de tot ce i-a oferit fetiței sale.

Emily mai are un băiețel născut la începutul acestui an

Imediat după ce l-a botezat pe băiețelul ei, Emily Burghelea l-a prezentat lumii întregi. Micuțul, născut în luna ianuarie a acestui an, este cât se poate drăgălaș și seamănă bine cu frumoasa lui mămică, având ochii mari și negri.

Părinții lui l-au dus deja să-i facă pașaport, pentru că se pregătesc cu toții să plece în curând în vacanță peste hotare.

Vezi și Emily Burghelea și Andrei își duc copiii la Biserică în fiecare duminică: ”Cea mai bună soluție pentru liniștea copiilor”

Citește și:

Bahmuțeanu părăsește România! De ce a luat vedeta această decizie șoc

Mihai Coadă, confesiune tulburătoare. De ce s-a retras la mănăstire Nelu Curcă din „La Bloc”: „Am căzut într-un păcat greu, numit adulter”