Simpatica prezentatoare a fost la un pas de leșin, în direct, joi, și a fost preluată de o ambulanță. Ajunsă la spital, a fost supusă mai multor investigații, după ce a fost internată și a primit perfuzii, pentru a se stabiliza.

Spre seară, însă, a venit surpriza. Emily Burghelea e gravidă! La spital a aflat vestea și a numărat minutele până când și-a putut anunța fanii.

„Iubitul lui Emily, ești gata pentru doi ??? Nu era nici din cauza anemiei, nici din cauza oboselii, SUNT ÎNSĂRCINATĂ !!!!!! O să mai avem un copil !!!!!”, a anunțat Emily Burghelea într-o stare vecină cu euforia pe contul de Instagram.

a-fost-luata-cu-ambulanta-din-emisiuneSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

Are deja o fetiță

În fotografia publicată apare testul pozitiv de sarcină, iar Emily, deși fizic este epuizată, radiază de fericire.

Emily Burghelea, în vârstă de 23 de ani, este una dintre cele trei prezentatoare ale emisiunii „Vorbește lumea”. Ea a intrat în echipa show-ului în luna iulie a acestui an, după ce Adela Popescu a acceptat provocarea de a fi gazda emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici”.

Și-a dat demisia în direct

Emily a devenit cunoscută după ce a participat la emisiunea „Bravo, ai stil!”, de la Kanal D. A urmat o colaborare cu Antena 1, când a lucrat ca asistentă în emisiunea Acces Direct.

Acesta a fost momentul în care frumoasa vedetă și-a arătat tăria de caracter și etica , ea dându-și demisia în direct.

Emily și-a prezentat demisia, în direct, în semn de protest față de promovarea pe post a unei povești siropoase, în care o soție era agresată de soțul ei. Era vorba despre celebrul cuplu Vulpița – Viorel.

Cine este soțul ei

Emiliana Lăcrămioara Burghelea, pe numele ei real, este măritată cu Andrei, un prosper om de afaceri din industria IT. Bărbatul este foarte discret, identitatea sa nefiind cunoscută public. De altfel, el apare în public doar cu mască.

Așa a apărut personajul „iubitul_lui_emily” pe Instagram. Un cont realizat chiar de Emily Burghelea, în care soțul ei apare în diferite ipostaze, mereu cu mască. Contul s-a dovedit un veritabil succes.

Cei doi au o fetiță de doi anișori, Amedeea. Acum, micuța așteaptă nerăbdătoare un frățior sau o surioară.

Vezi și Emily Burghelea, pusă la zid de fani din cauza pozelor în care alăptează. Cum le-a răspuns vedeta

Citește și:

Cine este iubita lui Codin Maticiuc: „Gagica mea e nebună. Da, nu exagerez”. Poveste savuroasă despre Ana Pandeli, care e gravidă a treia oară

Florin Salam, internat în stare gravă. Manelistul a fost conectat la aparate pentru a putea respira