„Doamnelor si domnilor, este fetiță, nu gemeni, nu băiețel. Este fetiță, așa cum și-a dorit tati”, a declarat ceremonial Emily Burghelea, căci despre ea este vorba, în emisiunea Teo Show.

Aceasta a afirmat că partenerul ei de viață își dorea o fetiță.

”Deși eram hotărâți să aflam la naștere ce o să fie, am cedat insistențelor celor din jur… mai ales ale părinților, care voiau neapărat să știe!”, a mai spus vedeta, care se află la primul copil.

Emily Burghelea a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Andrei, în direct, tot la ”Teo Show”. Andrei i-a pus marea întrebare lui Emily, iar aceasta a acceptat să îi devină soție, ceea ce s-a și întâmplat la finele anului trecut, în plină pandemie.

vedeta-tv-va-avea-o-fetitaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Cerută de nevastă în direct

Andrei a povestit că a amânat cererea în căsătorie de trei ori.

„Aveam mai multe planuri, unul dintre ele era să mergem la Viena să o cer acolo, apoi România a devenit stat roșu și nu am mai putut să plecăm. Apoi am vrut să mergem acum două-trei săptămâni pe Trasfăgărășan și s-a închis Trasfăgărășanul și, până la urmă, mi-am adus aminte de Andreea, fata care lucrează acum la Teo. Apoi am vrut să o cer săptămâna trecută, dar s-a îmbolnăvit mama ei”, povestea partenerul de viață al lui Emily Burghelea.

Vezi și Emily Burghelea, o graviduță extrem de sexy! Cum a pozat, deși e intră într-a șaptea lună de sarcină

Citește și:

Ce frumoasă e Emma, una dintre fiicele lui Ilie Năstase! Tu mai știi câți copii are fostul tenismen? Ai să rămâi uimit!

Cum arăta Zannidache de la Survivor România înainte să aibă cele 100 de tatuaje ! E de nerecunoscut!