Emi a făcut marele pas în ediția 40 a sezonului 4 din Asia Express. Concurentul și-a pregătit cererea în căsătorile încă de când se afla pe Drumul Împăraților, fără ca ea să știe de superbul moment până aseară, 23 noiembrie 2021, când a avut loc marele eveniment.

Mădălina a avut parte de o surpriză de proporții mari când a văzut cererea emoționantă a iubitului său pe micile ecrane.

„Vreau să-i spun ceva Mădălinei. Într-un moment în care totul părea că se duce în jos și mi se înecau corăbiile, ea a apărut în viața mea și m-a stabilizat. M-a calmat, a fost lângă mine în niște perioade foarte grele. O iubesc, nu avem o poveste de 70.000 de ani împreună. Nu sunt bun la asta, nu am mai făcut asta niciodată și nici nu vreau să o mai fac. (…) Mi-am imaginat momentul ăsta, așa că, vrei să te măriți cu mine?”, a fost discursul lui Emi, pregătit încă de când se afla în competiție, acesta punându-se în genunchi în fața camerei.

cuza si emiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 15

Emi și-a uimit partenera cu modul unic în care a cerut-o de soție, iar primele imagini cu inelul au apărut în exclusivitate pentru a1.ro. Se pare că tânărul i-a oferit un buchet de flori superb și un inel spe măsura așteptărilor, pe care blondina l-a afișat mândră pe rețelele de socializare.

Primele imagini cu Emi și iubita lui, după cererea în căsătorie

Concurentul de la Asia Express a așteptat cu nerăbdare toată seara ca momentul său special să fie difuzat pe televizor. Totul a fost extrem de emoționant pentru cei doi, mai ales că au avut aproape prietenii. Tânăra nu a stat prea mult pe gânduri și a spus DA cu zâmbetul pe buze, drept dovadă stau imaginile cu ei, postate de Emi și Cuza.

Alături de ei au fost și Cuza, alături de care a plecat pe Drumul Împăraților, cât și colegul lor, Cucu de la Noaptea Târziu. De la superbul eveniment nu au lipsit nici Eliza și Cosmin Natanticu și Maria Speranța.

Mădălina nu a bănuit nici măcar o secundă că iubitul ei își dorește să o ceară în căsătorie. Un lucru este evident, povestea lor de dragoste este una extrem de frumoasă, iar Emi a decis să facă pasul cel mare în cel mai neașteptat mod. Cei doi formează un cuplu de câțiva ani și puțini știu că iubita lui Emi este doctor stomatolog.