Asia Express 2021 pe Drumul Împăraților a ajuns la final și și-a desemnat marii câștigători. Mihai Petre și Elwira au plecat acasă cu marele premiu în valoare de 30.000 de euro. Ei au câștigat la mustață competiția la mustață în fața lui Emi și Cuza cu care au luptat umăr la umăr.

Lupta decisivă a avut loc pe străzile aglomerate ale Tel Aviv-ului și Ierusalimului, unde echipele au fost nevoite să găsească numeroase indicii care i-a adus cât mai aproape de locul în care se afla Irina Fodor cu marele premiu.

Ultima cursă de pe Drumul Împăraților a început din Tel Aviv, Israel. Cuza & Emi și Mihai Petre & Elwira au avut de îndeplinit multe misiuni în locuri cu o rezonanță epică pentru cultura universală, precum Zidul Plângerii sau Haifa.

Cele două echipe au apelat la toate strategiile pentru a ajunge la ultima destinație a sezonului 4 din Asia Express, Turnul lui David.

mihai si elwira castigatoriSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 18

Momentul în care Mihai Petre și Elwira au ajuns primii la Irina Fodor a fost cel mai așteptat de către telespectatori, dar și de către ceilalți concurenți. Vedetele au avut parte de o surpriză când au aflat că vor pleca acasă cu titlul de câștigători și premiul de 30.000 de euro. Cei doi nu și-au mai putut stăpâni lacrimile de bucurie când au aflat că au ajuns primii la Irina Fodor.

„Atât va spun- visați și luptați. Niciodată nu va lăsați!

Fetele noastre, Ari și Catinca ne surprind și ne fac mândri în fiecare zi, cu fiecare gest. Faptul că am venit acasă cu titlul de câștigători Asia Express ne-a bucurat peste măsură pentru că așa am reușit să le facem mândre de noi, iar asta cred că e cea mai mare bucurie a unui părinte.

Și pentru ca Vise nu se împlinesc fără oameni:Mihai, mulțumesc ca m-ai ocrotit și ai avut grija de mine.

Echipa! Ne înclinam in fata voastra pentru ca nu am văzut un proiect mai complex și mai frumos ,cu oameni atât de muncitori ca voi.

Ade – cea mai tare reporteriță și Mărinică – The best camerama. Va multumim ca ne-ti suportat! Împreuna!!

Multumim părinților noștri ca au avut grija de Catinca și Ariana.

Multumim, Alina ❤️🙏🏻

Multumim voua, toti oamenii de aici care ne-ati sustinut! ❤️”, a fost declarația Elwirei.

Însă, de departe cea mai fericită că Elwira și Mihai Petre au ieșit învingători a fost fiica cea mare a celor doi dansatori, Catinca, care a plâns de bucurie când și-a văzut părinții la finalul competiției. Mai mult, ea a fost cea care și-a convins părinții să participe la acest show, fiind mare fan al emisiunii. Catinca a mers în emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani, împreună cu mama ei, Elwira, pentru că Mihai nu a putut fi prezent, fiind la un concurs de dans din Israel.

Catinca a venit în emisiune cu amuleta de 30.000 de euro la gât. Micuța a urmărit cu sufletul la gură părinților săi. Fiica marilor învingători Asia Express a spus că i-au lipsit mult părinții, mai ales de 1 Iunie, de Ziua Copilului.

„De Ziua Copilului mi-a fost cel mai dor, pentru că nu erau acolo, acasă. Îmi doream un costum animal print”, a povestit Catinca, la Neatza cu Răzvan și Dani, unde a venit împreună cu mama ei.

„Era primul an în care nu am fost cu ei de Ziua Copilului”, aspus și Elwira.

„Dacă în urmă cu un an cineva mi-ar fi spus că voi pleca în Asia Express, i-aș fi spus că e nebun. Ideea a prins contur datorită fetiței mele, Catinca, unul dintre cei mai mari fani ai emisiunii. Așa am ajuns să trăiesc una dintre cele mai intense experiențe din viața mea! Pentru că asta a fost atât pentru mine, cât și pentru @elwirapetreofficial această cursă nebună – una dintre cele mai importante competiții din viața noastră.

E greu să pun în cuvinte tot ce am trăit și am simțit în acele două luni pentru că este atât de intens, de puternic, de copleșitor.. Îi mulțumesc Elwirei…pentru TOT! A fost sprijin, suport și cel mai bun coechipier pe care l-aș fi putut avea vreodată. Cursa asta ne-a unit și mai tare și simt că suntem și mai puternici.

Competiția asta nu ar fi fost la un nivel atât de ridicat fără celelalte echipe din concurs. Aș vrea să îi asigur de tot respectul meu pentru că au luptat cu atâta forță și determinare, ceea ce făcut ca acest Drum al Împăraților să fie o provocare și mai mare.

ECHIPA! Toți oamenii din spatele camerelor, care au muncit non-stop și fără de care nu ar fi posibil tot acest joc, de care noi ne-am bucurat atât de tare. Marian si Adelina, cameramanul și reporterul nostru sunt și ei căștigători pentru că în realitate am fost o echipă de 4, nu doar doi.

Vă mulțumesc și vouă, tuturor celor care ne-ați fost alături și ne-ați susținut.

Acest premiu este pentru fetele noastre. Nu cred că există bucurie mai mare decât aceea de a fi un erou pentru fetițele tale.”, a mărturisit și Mihai Petre.

Elwira și Mihai și-au stăpânit cu greu lacrimile de bucurie când au aflat că vor pleca din Israel cu marele premiu.

„Simțeam că îmi explodează inima, nu îmi venea să cred. Mă bucur atât de tare pentru că în momentul ăsta o să-mi văd fetele cum sar de fericire”, a spus Elwira Petre.

„Ele au fost motivația noastră! Ele m-au ajutat să rezist aici”, a completat-o Mihai Petre.

„Asia Express m-a făcut să învăț să accept cu zâmbetul pe buze și când pierzi!”, a fost replica lui Cuza, când și-a văzut colegii din competiție pe tronul câștigătorilor.

De asemenea, băieții de la Noaptea Târziu au transmis și un mesaj impresionant câștigătorilor sezonului 4 din Asia Express, Mihai Petre și Elwira.

„Înainte de final, vreau să zic așa: Felicitări Mihai și Elwira! O echipă foarte puternică și felicitări tuturor echipelor care au participat, indiferent de momentul în care au ieșit, cu toții ne-am dorit să fim aici. Din fericire și mulțumesc lui Dumnezeu, am fost noi norocoși să trăim momentele astea de final, inclusiv finala.”, a declarat Cuza în exclusivitate pentru a1.ro