Aventura continua în cea de-a noua etapă de pe Drumul Împăraților. Concurenții au trecut prin misiuni dificile, situații imprevizibile și experiențe de neuitat, dar aceștia au trecut prin cea mai mare provocare de pe Drumul Împăraților, separarea de coechipieri pentru două zile.

În ediția 34 a sezonului 4 din Asia Express, cuplurile de vedete și-au continuat cursa despărțite, iar presiunea competiției de unul singur și-a spus cuvântul. Cuza, Eliza Natanticu, Adriana Trandafir, Elwira Petre și Estera au fost nevoiți să rămână alături de Irina Fodor pentru a îndeplini probele ce au influențat destinul partenerilor din cursă. Emi, Cosmin Naranticu, Mihai Petre, Lidia Buble și Maria Speranța sunt cei cinci concurenți care au plecat pe traseu și au trecut cu brio peste toate obstacolele. Dorința de a ajunge cât mai repede înapoi la coechipieri i-a motivat să înfrunte orice provocare din Amman.

irina lacrimi asiaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 15

Unul dintre cele mai emoționante momente de la Asia Express a fost cel în care echipele s-au reîntregit în etapa nouă a competiției. După ce au petrecut două zile unii departe de ceilalți, concurenții s-au bucurat extrem de mult să-și revadă coechipierii.

Cuza și Emi s-au îmbrățișat încă din primele clipe în care s-au văzut, chiar în fața Irinei Fodor. La fel și surorile Buble.

Însă, de departe cel mai emoționant moment a fost al reîntâlnirii dintre Elwira și Mihai Petre. Coregrafa nu și-a mai putut stăpâni sentimentele și i-a sărit în brațe soțului ei. Momentul memorabil dintre cei doi dovedește faptul că au o relație foarte specială și puternică. Concurenta a izbucnit în lacrimi și i-a făcut o adevărată declarație de dragoste soțului ei. Discursul ei a adus fiori și lacrimi chiar și pentru Irina Fodor, cât și telespectactorilor.

De asemenea, Elwira Petre a mărturisit că și-a cunoscut soțul când avea doar 18 ani, iar de atunci este îndrăgostită nebunește de acesta. Irina Fodor nu și-a mai putut ascunde emoțiile, așa că a izbucnit în lacrimi în momentul în care a auzit ce a dezvăluit concurenta despre partenerul său.

„Eu pe Mihai l-am așteptat de când a plecat. Nu mă mai despărți de el. E tare fain feelingul ăsta, cel puțin pentru mine ca femeie, de siguranță, când știu că el e acolo mereu. Mie mi-a fost foarte greu, am fost tristă două zile, n-am avut energie să fac absolut nimic. Mă gândeam numai la el. De când a plecat voiam să se întoarcă pentru că uite așa mă simt cel mai bine”, a spus Elwira în timp ce stătea în brațele soțului ei.

„Nu cred că sunt cuvintele care pot exprima ce înseamnă Mihai pentru mine. Eu l-am cunoscut pe el când eram eu copil. El e cel care are grijă de mine în fiecare zi, cel care mă trezește, cel care mă ține de mână la fiecare trecere de pietoni, cel care mă face să mă simt în siguranță, cel care mă lasă să facă alegeri, cel care mă face să mă simt eu. Eu nu pot să stau fără el. Cuvintele astea te iubesc mi se par atât de mici pentru tot ce simt pentru omul ăsta”, a spus Elwira printre lacrimi.

Cuvintele Elwirei au afectat-o și au răscolit-o foarte tare și pe Irina, care a fost și ea copleșită de dorul de casă și de soțul ei și fiica lor, mai ales că povestea de dragoste dintre Elwira și Mihai este foarte asemănătoare cu cea a Irinei și a lui Răzvan Fodor.

Ca și Elwira, Irina și-a cunoscut soțul la o vârstă fragedă, la 19 ani, și de atunci au rămas de nedespărțit și se iubesc pe zi ce trece mai mult, având împreună o familie foarte frumoasă.