Elwira Petre este una dintre cele mai cunoscute vedete de la noi din țară. Alături de Mihai Petre formează un cuplu iubit de toată lumea, cu o relație îndelungată, de peste două decenii, din care au rezultat și două fetițe superbe.

De data aceasta, dansatoarea a postat un mesaj emoționant cu privire la bunica sa, care, încă e în viață, amintind de momentele din copilărie. În plus, a și postat două fotografii care fac mai mult decât 1.000 de cuvinte.

Elwira Petre, despre bunica sa și copilărie

Dansatoarea a povestit, cu nostalgie, despre vizitele la bunica sa, unde petrecea fiecare sfârșit de săptămână, și despre trăsătura care mereu a impresionat-o la bunica sa. Se întreba mereu dacă va ajunge să-i semene vreodată.

Au trecut ani de atunci, dar Elwira e cum nu se poate mai fericită că femeia este încă în viață, iar amintirile ei se păstrează astfel vesele și vii.

Cum arată mama Elwirei Petre. Fotografie rară cu soacra lui Mihai Petre

Chiar dacă se văd rar, momentele petrecute împreună sunt neprețuite. Și imortalizate, pentru ca amintirea să dureze veșnic. Așa a procedat și de această dată, când s-a pozat cu bătrânica cu chip blând și bun, la malul mării.

”Când eram mică, petreceam fiecare weekend la ea. Bunica mea. Abia așteptam să ajung, număram minutele. Întotdeauna îmi pregătea ceva bun de mâncare și scotea din cămară prăjituri și dulceața. Mai țin minte că mă hrăneam de fapt cu vorbele ei bune.

Era plină de entuziasm când ne vedea, parcă nu se putea opri din bucurie. Zâmbitoare și pozitivă, ca și cum absolut nimic nu o supără. Și mă întrebam mereu de unde are puterea asta, o să o am și eu?

Acum o văd rar, dar îmbrățișările ei se simt la fel de calde ca și atunci când eram mică. Stăm la povești, ne uităm la poze și parcă nu-mi vine să cred că acum vin la ea cu fetele mele. Prețuiți-vă bunicii!”, a scris Elwira Petre pe rețelele de socializare, plină de emoție.

lwira-petre-si-bunica-eiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Elwira Petre a împlinit 41 de ani. Mesajul tulburător al lui Mihai Petre

Elwira și Mihai Petre, poveste de dragoste de film

Mihai și Elwira Petre sunt oameni care știu să-și prețuiască amintirile și care nu renunță ușor la ele. Sunt împreună de 23 de ani, împliniți chiar anul acesta, în iunie, ani încununați cum nu se poate mai frumos de cele două fetițe ale lor. Dar cum s-au cunoscut cei doi?

„Amândoi suntem sportivi de performanță. Prin 2001, îmi căutăm o partenera de dans, nu reușeam să găsesc pe cineva cu care să fac echipă și, prin urmare, nu puteam participa la competiții.

Au fost momen­te în care am vrut să renunț la dans. Însă a apă­rut… Elwira.

Și ea își cauta un partener, așa că am aranjat o întâlnire, la Chișinău – antrenorul ei preda în Republica Moldova. Am mers până aco­lo cu mașina, împreună cu tata. Trei zile am stat în sală, am dansat, am văzut la ce stiluri suntem mai buni și am decis să ne antrenăm împreună. Pe atunci, comunicam în limba engleză”, povestea Mihai Petre, în 2010, pentru Pro TV Magazin.

„Eram disperat să particip la concursurile de dans. Așa că am plecat în Polonia, unde ne-am antrenat câteva luni. Am închiriat un apartament acolo, dar n-aveam nici mașină de spălat, nici televizor. Așa că eu îmi spălam singur rufele, îmi călcam, la capitolul gătit improvizam… Apoi, ne-am întors în România.

Nu pot să spun data exactă când ne-am îndrăgostit. Totul s-a petrecut în timp, după ce am început să ne cunoaștem mai bine, să ne descoperim.

Cred că amândoi am făcut primul pas, în același timp. A renunțat la viața ei din Polonia pentru a fi cu mine. Ne-am mutat imediat împreună, dar am cerut-o în căsătorie prin 2006. După doi ani, am făcut și nunta.

Nu mai știu în ce limba am formulat întrebarea, important era că știam cum sună DA și în română, și în poloneză, și în engleză”, povestea Mihai la acea vreme.

Vezi și Mihai Petre și soția lui, Elwira, au împlinit 15 ani de căsnicie. Mesajul emoționant al cei doi: „Când ne-am cunoscut…”

Citește și:

Marele balerin Thury Ștefan ar fi împlinit 82 de ani. Viața, cariera și iubirile celui care a fost Charlie Chaplin de România

Din păcate, s-au despărțit după 13 ani și un copil împreună. În vara aceasta trebuia să aibă loc nunta