Soția lui Mihai Petre chiar este o femeie de invidiat. Este frumoasă, discretă, elegantă și se descurcă în orice situație. Așa că nu e de mirare că i-a fermecat pe telespectatori. Mai mult, ea a reușit să fie și preferata celorlalți concurenți de la Asia Express. Adrian Teleșpan, care a făcut echipă cu Ana Morodan în sezonul doi al show-ului, a fost invitat în emisiunea online „Asia mai târziu”, unde a avut doar cuvinte de laudă la adresa Elwirei.

„Îmi place foarte mult Elwira. Cred, de fapt, nu cred, am convingerea că este cel mai decent concurent Asia Express din toate sezoanele. E foarte elegantă. Îmi place foarte mult și cum se exprimă și cum se raportează la situații, este de o decență absolut excepțională”, a declarat Adrian Teleșpan în emisiunea Asia Express.

Cât despre Mihai Petre, Teleșpan s-a rezumat să spună doar: „ Îmi place și Mihai Petre, e în regulă”.

elwira e superbaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 21

Mihai Petre și Elwira au dedicat marele premiul celor două fiice. Micuțele au fost cele care i-au încurajat pe aceștia să participe la „Asia Express”. Dansatorul și soția sa au mărturisit că vor folosi cei 30.000 de euro în cadrul familiei, neavând planuri bine stabilitate cu suma câștigată, potrivit Spynews. „Acest premiu este pentru fetele noastre. Nu cred că există bucurie mai mare decât aceea de a fi un erou pentru fetițele tale”, spunea Mihai Petre.

Mihai Petre și Elwira au fost extrem de competitivi. Cei doi au reușit să câștige marele premiu de 30.000 de euro și să se întoarcă acasă învingători, după o finală grea, în care au luptat umăr la umăr cu Emi și Cuza.

„Eu nu îmi imaginam că o să simt atâta emoție într-un show. Nu m-am așteptat, am avut momente care m-au terminat emoțional. Am avut momente bune, momente rele, momente în care am râs de am murit, momente în care m-am prostit, momente în care am plâns, momente în care am fost sus și apoi jos. Nu îmi vine să cred că am câștigat pentru că am avut tot felul de momente. Am început bine, am continuat mai puțin bine, dar am terminat cum nu se poate mai bine. Sunt cel mai mândru om acum”, a declarat Mihai Petre.

Mihai, în vârstă de 42 de ani, și Elwira Petre, cu doi ani mai tânără, au făcut nunta pe 7 iunie 2008, la Palatul Știrbei și au împreună două fete superbe: Catinca, care are 8 ani, și Ariana, de 3 ani. Cei doi i-au impresionat pe telespectatori și cu dragostea pe care și-o poartă unul altuia. Frumoasa blondă va împlini pe 30 decembrie vârsta de 40 de ani.

Citește și: