Povestea de iubire dintre Elwira și Mihai Petre este una dintre cele mai frumoase din showbiz, iar dragostea pe care și-o poartă unul altuia a impresionant pe toată lumea. Frumoasa blondă a oferit cel mai emoționant moment al serii la Asia Express, când a citit cu lacrimi în ochi scrisoare pentru Mihai Petre.

Prima zi din Israel a început cu un moment de-a dreptul em oționant pentru cele patru echipe rămase în competiția de pe Drumul Împăraților. Concurenții au citit scrisorile pe care le-au realizat în Iordania, când au fost separați de coechipierii lor.

Vezi mai multe curiozitati despre Iordania!

elwira lacirmiiiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

Ediția 36 a sezonului 4 din Asia Express le-a adus concurenților o surpriză memorabilă. Irina Fodor i-a anunțat că vor avea parte de câteva schimbări importante în Israel, ultima etapă din Asia Express. Totodată, echipele au fost provocate să citească scrisorile pe care le-au realizat în Iordania pentru partenerii lor.

Vedetele s-au bucurat de un moment de-a dreptul emoționant înainte de a pleca în cursă. Lacrimile și declarațiile de dragoste au curs în prima zi din Israel, dar cuvintele Elwirei pentru Mihai Petre i-a emoționat pe toți până la lacrimi.

Ultima echipă care și-a spus sentimentele și gândurile a fost cea formată din Elwira și Mihai Petre. Concurenta a pășit emoționată lângă Irina Fodor și a izbucnit în lacrimi de la primele cuvinte.

„Niciodată nu m-am gândit că asta este aventura vieții noastre, niciodată nu m-am gândit că relația noastră poate să fie și mai puternică. Tu ești motorul meu, tu îmi dai siguranța, putere de a lupta mai departe, tu ești motivația mea, în brațele tale mă simt în cea mai mare siguranță. Tu faci fiecare zi să fie mai frumoasă, tu mă faci să râd și uneori să plâng. Îmi este foarte greu fără tine, esti puzzle meu de 20 de ani te iubesc, ești un soț și un tată extraordinar. Mă simt norocoasă că te-am găsit atât de departe în România. Am trecut împreună prin multe momente grele și multe momente frumoase, mereu împreună. Sunt sigură că împreună putem muta munții. Mă faci să mă simt o femeie împlinită, fericită. Tu mă faci să mă simt frumoasă și puternică în fiecare zi, fără tine nu aș rezista. Dacă tu o să trăiești 100 de ani, eu vreau să trăiesc cu o zi mai puțin pentru că nu pot trăi fără tine”, a spus Elwira Petre, vizibil emoționată.

Mihai Petre a rămas fără cuvinte, iar emoțiile i s-au citit pe față. De asemenea, concurentul nu și-a mai putut stăpâni lacrimile, fapt care demonstrează relația specială și puternică dintre ei.

„Știe că nu suport să o văd când plânge, iar ea plânge mereu. Nu suport să o văd plângând. Mă termină emoțional orice moment în care simt că Elwira este într-o situație mai grea sau când imi amintesc de copii. Ăsta e un punct sensibil pentru mine și nu-mi vine să cred că nu pot să mă stăpânesc”, a zis Mihai Petre, precizând că soția lui a reușit să sintetizeze în scrisoare toată relația lor.

„Tot ce descria ea acolo era practic o sintetizare a unei vieți pentru că cea mai mare parte din viața noastră și cele mai mari realizări le-am avut împreună”, a spus Mihai vizibil emoționat.

Nu a fost concurent care să nu izbucnească în lacrimi când Elwira a început să citească scrisoarea.

„La scrisoarea Elwirei nu am putut să mă mai abțin. M-a emoționat foarte tare. În primul rând m-a emoționant ea. Felul în care a citit-o a arătat clar că era exact ce simte ea, cuvânt cu cuvânt. Felul în care îl vede pe Mihai și relația asta dintre ei m-au emoționat”, a dezvăluit Emi.

„Îi felicit pentru relația asta frumoasă. Sunt o familie frumoasă, un cuplu reușit”, a spus și Emi.

Vezi şi lucruri pe care să nu le faci în Israel ca turist!