„La mulți ani, iubita mea! A trecut ceva timp, ești neschimbata, eu m-am «maturizat» puțin, deși încă e drum lung pâna acolo, recunosc. Îți multumesc pentru tot, pentru ce nici măcar nu ne trecea prin cap când am făcut poza asta, deși cumva știam de atunci că te-am găsit. Încă nu-mi doresc să trăiesc vreo zi fără tine, doar că acum știu că asta nu se va întâmpla. Pentru că iubirea nu are sfârșit”, a fost mesajul lui Mihai Petre pentru soția lui.

Elwira Petre a împlinit 41 de ani. Cum l-a cunoscut pe soțul ei

Cu 14 titluri de campioni naționali în palmares, iar acum antrenori la propria Academie de Dans, Mihai și Elwira Petre au fost uniți pe viață de dans și de muzică. Mihai și Elwira s-au căsătorit în 2008, iar în 2012 au devenit părinții unei fetițe. Șase ani mai târziu familia li s-a mărit cu încă un copil, tot fată. Elwira Duda s-a născut în localitatea poloneză Koszalin și a moștenit dragostea pentru dans de la unchiul ei, și el dansator. În 2021, Mihai și Elwira au câștigat concursul „Asia Express”, de la Antena 1.

nunta-mihai-si-elwira-petre-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Iată cum s-au cunoscut Mihai și Elwira. „Amândoi suntem sportivi de performanță. Prin 2001, îmi căutăm o partenera de dans, nu reușeam să găsesc pe cineva cu care să fac echipă și, prin urmare, nu puteam participa la competiții. Au fost momen­te în care am vrut să renunț la dans. Însă a apă­rut… Elwira. Și ea își cauta un partener, așa că am aranjat o întâlnire, la Chișinău – antrenorul ei preda în Republica Moldova. Am mers până aco­lo cu mașina, împreună cu tata. Trei zile am stat în sală, am dansat, am văzut la ce stiluri suntem mai buni și am decis să ne antrenăm împreună. Pe atunci, comunicam în limba engleză”, povestea MIhai Petre, în 2010, pentru Pro TV Magazin.

„Eram disperat să particip la concursurile de dans. Așa că am plecat în Polonia, unde ne-am antrenat câteva luni. Am închiriat un apartament acolo, dar n-aveam nici mașină de spălat, nici televizor. Așa că eu îmi spălam singur rufele, îmi călcam, la capitolul gătit improvizam… Apoi, ne-am întors în România. Nu pot să spun data exactă când ne-am îndrăgostit. Totul s-a petrecut în timp, după ce am început să ne cunoaștem mai bine, să ne descoperim. Cred că amândoi am făcut primul pas, în același timp. A renunțat la viața ei din Polonia pentru a fi cu mine. Ne-am mutat imediat împreună, dar am cerut-o în căsătorie prin 2006. După doi ani, am făcut și nunta. Nu mai știu în ce limba am formulat întrebarea, important era că știam cum sună DA și în română, și în poloneză, și în engleză”, povestea MIhai pentru publicația amintită.

Citește și: Cum arată mama Elwirei Petre. Fotografie rară cu soacra lui Mihai Petre

Citește și: Cât poate fi de frumoasă sora lui Mihai Petre! A fost petrecere mare în familia de dansatori