Elwira și Mihai Petre formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz. Cei doi au o familie perfectă și trăiesc o poveste de dragoste ca în povești. Frumoasa dansatoare a împlinit pe 30 decembrie vârsta de 40 de ani, iar soțul ei i-a făcut cea mai frumoasă urare.


„Pe 30 Decembrie te-ai născut, si tot intr-o zi de 30 Decembrie ai spus ca vei merge împreuna cu mine, atunci când te-am întrebat ?. Jumătate din întregul meu drum de pana acum l-am parcurs alături de tine, iar tot ce îmi doresc este sa fii sănătoasă și sa mergem in continuare, mult și bine pana atunci când, încă îmi doresc, egoist sau nu, sa ajung măcar cu o zi înaintea ta. Si atunci, ca si acum, voi ști ca am avut cel mai frumos drum posibil, cu toate anotimpurile, si am fost si print, si cerșetor, iremediabil îndrăgostit. Și mai știu ca pana la urma, in toți și in toate, întotdeauna este vorba despre dragoste. Îți multumesc pentru ea ❤️, si pentru ele ?‍?‍?‍?. La mulți ani, @elwirapetreofficial !”, i-a transmis Mihai pe rețelele de socializare, alături de mai multe imagini cu ei.

Elwira a reacționat și ea imediat, recunoscând că s-a emoționat până la lacrimi. „Te iubesc”, „M-ai făcut să plâng”. Fanii i-au felicitat imediat pentru iubirea frumoasă pe care și-o poartă.

„Esti minunat de frumoasă si de norocoasă !Dumnezeu a fost generos cu tine si cu familia ta ! Dar ai primit exact după sufletul tău frumos…Să îl iubesti pe tipul ăsta drăguț care te-a felicita, la fel de mult ca în prima zi în care te-ai îndrăgostit de el! Si…sa trăiesti cu o zi mai mult decât el ! Eu zi ca merită la cât de mult te iubeste…”. „Sunteți minunați!”, „So cuteeeeee!!!! Va ador!!!! Sinteti minunat”, ”Ce frumos!!! Bv vouă și bv pt modul cum va iubiți !!! ”, le-au scris fanii.

elwira a implinit 40 de aniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 14

Anul 2021 a fost unul excelent pentru Elwira și Mihai Petre. Cei doi au trăit o aventură de neuitat în Asia Express, de unde au reușit să plece acasă cu marele premiu în valoare de 30.000 de euro. Sărbătorile le-au petrecut în Polonia, cu familia ei, iar imaginile i-au topit pe internauți.

Câștigătoare la Asia Express le-a împărtășit urmăririlor de pe rețelele de socializare care sunt prioritățile pe care le are pentru anul care va începe foarte curând. Elwira Petre vizează dezvoltarea personală, atât pe plan intelectual, cât și al skill-urilor în bucătărie, propunându-și să citească mai mult, dar și să învețe rețete noi. Soția lui Mihai Petre își dorește să aibă o viață mai sănătoasă și o dietă mai bogată în vitamine. Bineînțeles că Elwira Petre nu a uitat de familie și a ținut să precizeze că își dorește să petreacă timp alături de cei mai dragi oameni din viața ei.

„Sunteți pregătiți pentru 2022?

Eu am multe gânduri legate de anul asta.

Mi-ar plăcea să învăț rețete noi și să citesc mai mult.

Se redecorez casa și să pun mai multe plante.

Să am mai multă grijă de pielea mea și să pun mai multe fructe și legume în coșul de cumparaturi

Poate un hobby nou?

Dar cel mai important timp în familie”, a scris Elwira Petre pe rețelele de socializare.

Mai mult, ea făcut publice noi imagini cu fiicele ei, care se pare că au moștenit pasiunea lor pentru dans și mișcare. Catrina este surprinsă în timp ce execută perfect roata, în timp ce mezina sare pe o saltea.