Elwira va împlini 40 de ani pe 30 decembrie, dar se declară o femeie implinită. Este talentată, frumoasă și are o familie superbă alături de Mihai Petre, lângă care trăiește o frumoasă poveste de dragoste de 22 de ani.

Blonda nu se sfiește să recunoască chiar ea asta, după cum dovedește cea mai recentă postare a ei.

„350/365 simt ca sunt in locul potrivit cu oameni potriviți și nu-mi lipseste nimic #recunoscătoare”, a scris Elwira, alături de o nouă imagine cu ea care i-a cucerit imediat pe internauți, care au felicitat-o pentru frumusețea ei.

elwira si mihaiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

„Ești minunata!”, „Superbă”, „Esti atat de frumoasã!!! Chip si suflet,totul este frumos la tine!!! Atat la tine cat si la Mihai si la frumoasele voastre fetite!”, „Ești perfectă”, „Esti o femeie de nota 100,un om cu un suflet mare si bun! Sigur vei transmite si fetelor aceleasi valori!”, „ Esti in locul potrivit alaturi de omul potrivit care te iubeste, te respecta si ti a daruit doua diamante! Deja lumea rea v-a vazut despartiti dupa Asia Express pt ca ce sa vezi i-au analizat toate gesturile lui Mihai fata de tn. Ce nu inteleg oamenii rai e ca sunteti o familie normala cu pareri pro si contra si ca o iesire nervoasa, un ton mai ridicat la nervi nu inseamna lipsa de iubire,de raspect sau ca se intrevede un divort. Ati fost preferatii mei pt ca am descoperit in voi doi oameni minunati care se iubesc, o familie sudata, doi oameni ambitiosi si adorabili. . Imi sunteti fff dragi”, au fost câteva dintre comentarile fanilor.

Până și Dana Rogoz și Corina Caragea au reacționat. ”Ha! Cineva a inceput sa tina jurnalul! ”, a spus Dana Rogoz, făcând referire la faptul că și ea ține un jurnal online, în care le împărtășeste fanilor ce face în fiecare zi.

„Ce frumu”, a scris și Corina Caragea, în timp ce Maria Speranța i-a lăsat mai multe inimioare.

Pe de altă parte, Mihai Petre a pus imagini pe rețelele de socializare de la petrecerea de final de an de la Antena 1, unde nu a mers însă împreună cu Elwira. Se pare că soția lui a fost nevoită să rămână acasă cu fetițele, în timp ce Mihai și-a petrecut seara în compania unor foști concurenți de la Asia Express, printre care Lidia Buble și Emi de la Noaptea Târziu.

Mihai, în vârstă de 42 de ani, și Elwira Petre, cu doi ani mai tânără, au făcut nunta pe 7 iunie 2008, la Palatul Știrbei și au împreună două fete superbe: Catinca, care are 8 ani, și Ariana, de 3 ani. Cei doi i-au impresionat pe telespectatori și cu dragostea pe care și-o poartă unul altuia. Frumoasa blondă va împlini pe 30 decembrie vârsta de 40 de ani.