Elvis Presley ar fi împlinit 85 de ani, dacă nu se stingea tragic, în floarea vârstei. Cu acest prilej, este organizat un eveniment de proporții, care durează 4 zile, început de miercuri.

Din păcate, gemenele de 11 ani ale Lisei Marie Presley, rezultate din căsătoria acesteia cu Michael Lockwood, terminată în 2016, nu pot lua parte la ea, tatăl lor refuzând să semneze un act care le-ar permite să părăsească, fie și pentru câteva zile, statul California.

Disperată, pentru că știe cât e de important pentru Harper și Finley să știe cât mai multe despre celebrul lor bunic, a apelat chiar la justiție, pentru a obține aprobarea ca acestea să părăsească statul. Acolo a fost prezent însă și avocatul fostului ei soț, care a refuzat să semneze actul.

În afară de Harper și Finley, Lisa Marie Presley mai are doi copii, Riley, de 30 de ani, și Benjamin, de 27 de ani, rezultate din căsătoria cu Danny Keough.

Lupta pentru custodie cu fostul soț, tatăl fetelor, e una aprigă și ține din 2016. Cei doi au fost căsătoriți timp de 10 ani.

Lisa Marie Presley, în vârstă de 58 de ani, a fost până acum căsătorită de patru ori.

Vezi și Lisa Marie a dezvăluit care a fost ultima discuție cu tatăl ei, Elvis Presley: ”Și apoi l-am văzut mort”

Citește și: