Mai multe surse apropiate artistului au declarat că, într-adevăr, acesta va cânta pentru prințul Harry, mireasa sa, Meghan Markle, și invitații lor. Nu se știe însă dacă Elton John va cânta în capela castelului Windsor sau la cina formală de după ceremonie.

Se știe însă că, indiferent unde va fi scena, pe ea se va afla și un pian la care artistul va cânta.

Artistul în vârstă de 71 de ani este un bun prieten al familiei regale britanice, el cântând și în urmă cu 21 de ani, la slujba de comemorare a prințesei Diana, cu care a fost prieten apropiat. Special pentru ea a compus atunci ceea ce avea să devină hitul ”Candle in the wind”.

În plus, vedeta a fost prezentă și la nunta prințului William, în 2011.

Luna trecută, Elton John declara că i-ar plăcea să cânte la nunta prințului Harry, dar că încă nu a primit o invitație în acest sens. Mai mult, nu primisese până la acel moment nici invitație la nuntă. Între timp, însă, lucrurile au fost remediate.

Cine mai cântă la nuntă

Nu se știe cine i-a cerut lui Elton John să cânte la nuntă, dacă au făcut-o mirii, personal. În urmă cu câteva săptămâni, Meghan Markle l-a sunat pe Sheku Kanneh-Mason, în vârstă de 19 ani, pentru a-i cere să cânte la nunta sa.

Presa străină a mai scris că la nunta prințului va cânta și Ed Sheeran, însă informația nu a fost până acum confirmată.

Citește și: