Cu doar 20 de minute înainte de un concert pe care trebuia să-l susțină în Orlando, marți seară, artistul s-a văzut nevoit să anuleze show-ul, pentru că pur și simplu nu auzea.

Dezamăgirea fanilor a fost imensă, mulți cumpărând biletele la suprapreț, pe ultima sută de metri, pentru a-și vedea idolul, mai ales că acesta a anunțat că se retrage.

Și un concert care ar fi trebuit să aibă loc miercuri a fost anulat.

Deocamdată nu se știu mai multe despre starea de sănătate a artistului.

La începutul acestui an, Elton John a anunțat că va mai susține un singur turneu – cel început deja în septembrie – după care se va retrage, pentru a se concentra asupra soțului și celor doi copii.

”După ce se termină turneul, abia aștept să închid acest capitol al vieții mele, spunând rămas bun vieții pe drumuri. Trebuie să dedic mai mult timp creșterii copiilor”, a spus Elton John, care are în spate 50 de ani de carieră.

Elton John este căsătorit cu partenerul său, David Furnish (54 de ani) de multă vreme, iar împreună au doi copii, născuți de mame surogat. Zachary s-a născut în 2010, iar Elijah în ianuarie 2013.

Multe probleme de sănătate în ultimii ani

Anul trecut, în timpul turneului din America de Sud, artistul a fost internat de urgență la terapie intensivă, fiind diagnosticat cu o infecţie bacteriană deosebit de gravă, cu care s-a luptat destul de mult. Ulterior a declarat că aceasta ar fi putut să-i curme foarte ușor viața. Norocul său a fost că medicii au depistat-o la timp.

Cântărețul a trecut printr-un moment de cumpănă și în 2013, când boala l-a determinat să-și reconsidere atitudinea față de familie și să-i acorde mai mult timp.

Citește și: