Managerul artistului a anunțat că Elton nu va mai susţine nici unul din concertele programate la Caesars Palace din aprilie şi mai după ce a fost diagnosticat cu o infecţie bacteriană severă și neobișnuită  pe care ar fi contractat-o în timp ce se întorcea acasă din America de Sud.

Acestuiai s-a făcut rău în timpul zborului din Santiago, Chile, spre Marea Britanie, după ce a susţinut un spectacol pe 10 aprilie, în cadrul turneului său de şase concerte, care a inclus şi ţări precum Brazilia şi Argentina. Elton John s-a întors la casa sa din Marea Britanie sâmbătă, 22 aprilie, iar în prezent „se odihneşte la domiciliu” la sfatul medicilor, după ce aceştia i-au acordat îngrijirile pentru a se vindeca de infecţia puternică.

Este  tratat de o infecţie „potenţial mortală”

Se aşteaptă ca Elton John să îşi revină complet şi la timp pentru concertul său de pe Stadionul Twickenham, pe 3 iunie.

„După ce a petrecut două nopți la terapie intensivă urmate de o spitalizare prelungită, Elton a fost externat din spital sâmbătă, 22 aprilie, și acum se odihnește la  domiciliu la sfatul medicilor”, a declarat echipa artistului.

„Natura infecției sale este rară și potențial mortală. Din fericire, echipa de medici a lui Elton au identificat-o repede și au tratat-o cu succes. Ne așteptăm să-și revină complet. Elton se va întoarce pe scenă la concertul programat pe stadionul Twickenham, în Anglia, sâmbătă, pe 3 iunie”, au mai adăugat reprezentanții artistului.

„Sunt atât de norocos să am cei mai incredibili și loiali fani și îmi cer scuze că i-am dezamăgit. Sunt extrem de recunoscător echipei medicale care a avut grijă de mine într-un mod excelent”, a declarat și artistul.