În memoriile sale abia lansate, reunite în volumul ”Me”, Elton John povestește că l-a cunoscut pe Michael încă de pe vremea Jackson 5, când starul era doar un adolescent. ”Îl știam pe Michael de când avea 13 sau 14 ani… Era cel mai adorabil copil din câți îți poți imagina”, scrie Elton John, în vârstă de 72 de ani în autobiografie.

”Dar la un moment dat, în anii care au urmat, a început să se îndepărteze de lume, să se izoleze, atât de lume, cât și de realitate, exact cum a făcut Elvis Presley”, mai povestește artistul.

”Numai Dumnezeu știe ce era în capul lui și doar Dumnezeu știe ce medicamente lua pe rețetă, ce i se băga pe gât. Dar de fiecare dată când îl vedeam, în ultimii ani, gândeam că săracul și-a pierdut total țiglele de pe casă, că a înnebunit”, mai povestește artistul.

”Era cu adevărat bolnav, durea și să-l vezi sau să fii în preajma lui”, mai scrie Elton John.

Muzicianul își amintește și că, la una dintre petrecerile pe care le-a dat, Michael a dispărut la un moment dat. L-a găsit jucându-se cu fiul celui care-i administra casa. ”Pur și simplu nu se descurca să fie în compania adulților”, ăși amintește Elton John.

Într-un final, Michael Jackson a murit, în 2009, din cauza unei supradoze de sedative prescrise de medicul său, Conrad Murray. Medicul său a petrecut la închisoare câțiva ani, fiind între timp eliberat.

Vezi și De ce nu a avut Lisa Marie Presley copii cu Michael Jackson. În sfârșit, a decis să spună tot

Citește și: