După ce în presa franceză scrisă și online au apărut informații catalogate drept ”zvonuri nefondate” privind sănătatea artistului Sir Elton John şi a soţului său, cei doi vor apela la instanță pentru a li se face dreptate.

Conform theguardian.com, Vincent Toledano, avocatul artistului, a anunţat, în urmă cu câteva zile că Elton John şi soţul său, David Furnish, vor da în judecată site-urile Closermag.fr şi TeleStar.fr şi revista VSD, care publică de obicei știri și articole de tip tabloid. Toledano a mai precizat că publicațiile incriminate au scris și mediatizat „zvonuri nefondate” despre sănătatea cântăreţului englez şi a soţului său, fapt care le-ar fi încălcat acestora dreptul la viaţă privată.

Acţiunile împotriva celor trei companii franceze de media vor fi depuse astăzi la o instanţă din Nanterre (Franţa).

Artistul a fost internat luna trecută într-un spital de pe Riviera Franceză, din cauza unei inflamaţii la un picior. Atunci Elton John şi David Furnish îşi petreceau vacanţa pe Coasta de Azur. Dar artistul a urcat din nou pe scenă după doar două săptămâni de la internare, susţinând două concerte în Statele Unite ale Americii.

Elton John (68 de ani) este unul dintre cei mai de succes cântăreţi ai tuturor timpurilor. A fost unul dintre starurile muzicii în anii ’70, cu şapte albume consecutive pe primul loc în SUA şi şase single-uri tot pe prima treaptă a podiumului. A intrat în Rock and Roll Hall of Fame în 1994, a fost numit cavaler în 1998 și este de asemenea un artist implicat în lupta anti-SIDA.

Credit foto: Facebook