Niciodată nu e prea târziu pentru a-ți trăi visul și iată că Ellie White și Doru Tincă demonstrează acest lucru din plin. Solista și impreasrul sunt împreună de 16 ani, au doi copii minunați, Maria (8 ani) și Mihai (10 ani), dar abia weekendul trecut au ajuns la starea civilă și în fața altarului. Cei doi s-au cununat și au publicat imagini superbe pe rețelele sociale.

Cum a arătat Ellie White în rochia de mireasă

„A fost ca-n povești sau vorba lui Doru de ieri, a fost ca un vis… Am vrea să vă mulțumim fiecăruia în parte pentru faptul că ați ales să fiți alături de noi în ziua noastră perfectă, dar nu cred că am atâtea caractere aici. Voi vă știți, așa că aș vrea să știți că vă mulțumim și că vă iubim!

Mulțumim copiilor noștri, Maria Alexis și Mihai Andrei, pentru faptul că nu ne-au lăsat la nici o cununie singuri și au fost lângă noi, unul cu florile, altul cu inelele. După 16 ani și 2 copii, nunta noastră mult așteptată a fost perfectă!  Vă mulțumim!”, a scris Ellie White, pe Facebook, în dreptul unor imagini superbe.

Potrivit Click.ro, mirii și-au dorit o nuntă discretă, invitând la eveniment aproximativ 250 de persoane, rude și prieteni foarte apropiați. Au fost și câțiva colegi din showbiz, Ștefan Lungu și Dj Dark. Singurul artist care le-a cântat la nuntă a fost Smiley, de care îi leagă o prietenie foarte sinceră. Cununia religioasă și cea civilă au avut loc la Brașov, iar petrecerea, la Conacul Albert, din același oraș.

ellie-white-si-doru-tinca-3-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Ellie White a cunoscut succesul cu trupa DJ Project

Ellie White, pe numele ei Elena Baltagan, și-a început cariera muzicală la începutul anului 2003, moment în care a fost solicitată să colaboreze cu trupa DJ Project (Gino Manzotti și Dj Max), devenind solista proiectului.

Împreună, cei trei au reușit să „revoluționeze” muzica românească a acelor ani, fiind formația care a staționat cel mai mult timp (40 de săptămâni) în topurile radiourilor din România, cu o singură melodie, intitulată “Lumea ta”. La finalul anului 2009, Elena întrerupe colaborarea cu DJ Project, pentru a se ocupa de o carieră solo. Ellie White are 39 de ani și s-a născut 28 februarie 1984, la Buzău.

Citește șI: Ellie White, adevăratul motiv pentru care a părăsit DJ Project. În ce hal era jignită de colegii de trupă: ”Elena nu poate fi reparată nici măcat de…”

Citește și: Ellie White, scrisoare deschisă către președinte și premier: „În baza cărui studiu s-au făcut aceste reguli absurd de nesimţite? Obligaţi să intrăm în faliment sau chiar să murim de foame?”