Ellie White a petrecut șapte zile de vis alături de logodnicul ei, Doru Tinca, și de cei doi copii ai lor, Mihai, în vârstă de aproape patru ani, și Alexis Maria, în vârstă de 1 an. Artista a ales ca destinație Sicilia, mai exact sudul insulei, o stațiune de lângă Agrigento și Valle dei Templi, celebra locație unde se află templele grecilor, vechi de două milenii.

“A fost o vacanță last minute. Ne-am hotărât să plecăm cu doar câteva zile înainte. Am avut noroc că am găsit bilete de avion și cazare. Am căutat resorturi cu facilități pentru copii, dar care să nu fie în Turcia, Cipru sau Bulgaria, întrucât am tot fost în aceste destinații. Ne-am dorit ceva mai special, însă nu departe de țară. Așa am ajuns în Sicilia, într-o zonă mai puțin frecventată de turiștii de la noi”, povestește Ellie White.

Credit foto: arhiva personală

Ellie White și cei doi copii

A avut meniu vegetarian și cu preparate fără gluten

Artista s-a relaxat, alături de familie, pe plaja din fața resortului, dar și la piscinele cu tobogane și jacuzzi. Partenerul ei de viață, Doru Tinca, l-a învățat pe băiețelul lor, Mihai, cum să joace tenis și baschet pe terenurile sportive amenajate în incinta locației.
Pentru un mai mare confort, au ales pensiune completă, ce a inclus și un meniu vegetarian, adoptat de artistă, și unul cu preparate fără gluten, pentru întreaga familie.

Au vizitat Castelul di Lombardia, unul dintre cele mai mari din Italia

În trei din cele șapte zile petrecute în Sicilia, Ellie a vizitat, alături de familia sa, atracțiile turistice din apropiere. Au ajuns la Castelul di Lombardia, unul din cele mai mari din Italia, construit în Evul Mediu, și care se întinde pe o suprafață de 26.000 de metri pătrați. Apoi, au vizitat un atelier de ceramică tradițională, de unde au achiziționat ulcioare și farfurii pictate manual. Au urcat pe miile de trepte pavate cu faianță colorată, în orașul Caltagirone, și au admirat bisericile catolice superbe din micile și marile orașe din sudul insulei.

Credit foto: arhiva personală

Doru Tinca, Ellie White, Mihai (4 ani) și Alexis Maria (1 an)

A reînceput programul de concerte

“Am avut o jumătate de an solicitantă, cu concerte și înregistrări în studio. În paralel, am avut grijă de cei mici care s-au confruntat cu fel și fel de răceli. Această vacanță a venit cum se putea mai bine. Simt că ne-am încărcat bateriile și acum suntem pregătiți de noi proiecte. Deja am avut opt concerte în țară de când ne-am întors și pregătesc lansarea magazinului meu online”, declară artista.

 

Credit foto: ADPM arhiva personală