Ai născut în urmă cu doar câteva luni, mai ai un băiețel, Mihai (3 ani), și ți-ai reluat deja activitatea. Ai susținut și câteva concerte?

Așa este, am reluat concertele de când cea mică avea o lună și jumătate. Pentru că m-am simțit foarte bine din punct de vedere fizic, dar și pentru că aveam angajamente luate deja, pe care trebuia să le onorez. Dar este foarte bine, Maria merge cu mine peste tot, pentru că o alăptez și, în felul acesta, am început să ieșim mai des. După primul concert la care am luat-o și pe Maria mi-am dat seama că pot să lucrez cu ea aproape de mine. Mihăiță, în schimb, este la vârsta la care se plictisește repede în mașină, este foarte activ, aleargă mult, trage de tot ce apucă, așa că este mai greu să vină și el cu noi la concerte. Nu că nu i-ar plăcea! A fost la un singur concert cu noi și, la un moment dat, împărțeam scena cu el și nu voia să se mai dea jos.

Cum a primit-o Mihăiță pe Maria?

Bine. Aavut în primele zile crize de gelozie, când o vedea la sân sau la băiță, dar după aceea s-a obișnuit cu ea. A acceptat-o foarte bine, o mângâie, o pupă sau o plimbă cu căruțul.

Cum arată acum o zi obișnuită din viața ta?

Foarte încărcată. Ne trezim pe la 8-9, depinde cum ne dă trezirea un copil sau celălalt, luăm micul dejun, apoi Mihăiță pleacă la joacă împreună cu bona și eu rămân cu prințesa. În timp ce ea doarme, mai compun ceva, mai scriu pentru blog și pentru Clubul mămicilor, apoi vine și Mihăiță și mă ocup și de el: din nou masă, somn și tot așa. Am decis să stăm noi cu copiii, Mihai are o bonă care stă cu el în timpul zilei, iar seara pleacă și stăm noi cu el. Mi se par normal ca un copil, chiar dacă are bonă sau bunici, să petreacă mai mult timp cu părinții. Iar atunci când vine seara și se face ora 9-10, după ce îi culc pe amândoi cad și eu, imediat. Este obositor, dar e și frumos!

Îți mai rămâne timp să te întâlnești cu prietenii sau să ieși undeva?

Avem noroc cu prieteni foarte drăguți. Ne întâlnim ori la ei, ori la noi, avem și prieteni cu copii și, în timp ce ei se joacă lângă noi, mai stăm la povești. Nu ne-am izolat de lume. Desigur, nu mai este la fel ca înainte, când stăteam nopțile prin cluburi, dar este mai frumoasă viața pe care o avem acum. Fiecare etapă din viață are momentele ei. Când ai copii începi să apreciezi alte lucruri.

Ce noutăți artistice ai?

Lucrez de doi ani la un album, sper să fie gata la sfârșitul lui 2015. Am lansat de curând și un club pe Facebook – Clubul mămicilor, în care încurajăm mămicile să vină să își împărtășescă experiențele legate de copii, sănătate și familie. Prin acest club ne dorim să le ajutăm pe mame să înțeleagă corect termenii medicali, să cunoască primii pași în viața de mamă și să le ajutăm pe viitoarele mame sau pe cele care abia au născut să treacă mai ușor peste perioada de început.

Toamna asta, DIVA ne îndeamnă să mergem pe ritmul nostru, iar tu ești una dintre personalitățile din România care face parte din această campanie. Care este ritmul tău?

Ritmul meu este unul foarte activ, rapid, în viteză! Cred că nu aș mai putea să mă mișc într-un ritm lent, pentru că m-aș plictisi. Când Mihăiță mai pleacă, uneori, cu Doru, tatăl lui, și rămân doar eu cu cea mică acasă, simt lipsa agitației.

Credit foto: DIVA

Artista a personalizat un pantof uriaș, care va fi expus în mai multe locații din țară. Din campanie mai fac parte Campioana Mondială la gimnastică ritmică, Anca Surdu, și cunoscuta femeia de afaceri Cristina Bâtlan.

 

Mai ai timp să te uiți la televizor?

Puțin, dar mă uit. Mai ales la seriale polițiste sau la comedii. Îmi place serialul Soția perfectă” (DIVA). Alicia e un model pentru mine, este și mamă, și soție, are și o carieră de avocat, le face pe toate!

Cum te-a schimbat maternitatea, ca mod de gândire sau comportament?

Și sarcina și maternitatea te schimbă foarte mult. Și momentul în care îți ții pentru prima dată copilul în brațe. Pe mine m-a schimbat enorm, în sensul că m-a făcut mai temătoare cu anumite lucruri care privesc direct copiii, dau mai multă atenție alimentației, sportului, modului în care fac cumpărături.

Venirea unui copil în viața mea a fost un moment deosebit, și dacă știi să te lași dusă de valul maternității poți să ajungi un om foarte fericit. Chiar dacă, poate, erai fericit și înainte. Pe mine copiii m-au împlinit, m-au făcut să mă simt o persoană puternică și cu picioarele pe pământ, gata oricând să fac orice sacrificiu pentru ei.

Cum te menții în formă după naștere?

În primul rând alerg după Mihăiță în stânga și dreapta, în al doilea rând mă plimb și cu cea mică, nu îi prea place să stea în căruț, doar în brațe și plimbată. Am început să fac și exerciții fizice ușoare, pentru că după cezariană e puțin mai complicat să faci anumite mișcări, dar mă apuc încet-încep. Acum e mai complicat să merg la sală, pentru că alăptez, dar când o să înceapă diversificarea o să fie mult mai simplu. Până atunci urmez o dietă cât mai echilibrată.

Credit foto: DIVA