Deranjată fiind de faptul că este întrebată constant de ce nu acceptă să facă parte din nou din formație și să lucreze alături de Maxx și Gino Manzotti, iată ce a răspuns vedeta.

Ellie White a relatat, într-un articol amplu pe blogul personal, modul în care a început să activeze în DJ Project, dar și despre evenimentele mai puțin plăcute din anii de colaborare cu Maxx și Gino Manzotti. Potrivit artistei, cei doi colegi de trupă au avut o atitutinde lipsită de respect și au făcut adesea comentarii răutăcioase despre aspectul său, numind-o „grasă”,

Povestea Elenei a început în anul 2003 când a primit telefon de la un fost coleg de liceu care a întrebat-o dacă nu dorește să vină la studio pentru a asigura partea vocală a unei piese, alături de alți doi băieți. Elena a fost încântată de propunerea pe care a primit-o și a acceptat, fără să stea prea mult pe gânduri.

Maxx a fost primul pe care l-a întâlnit. Ulterior a aflat că prima impresie pe care acesta a avut-o despre ea a fost una proastă. Ba mai mult, artistul nu s-a putut abține să facă un comentariu nepotrivit, afirmând că „Elena nu poate fi reparată nici măcat de nemți”, relatează Click!.

De aici a început un lung șir de evenimente care au dezamăgit-o cumplit pe Elena. Numele ei nu apare pe nici măcar una dintre piesele pe care le-a lansat alături de formație, deși a contribuit la procesul creator, mulți dintre banii rezultați în urma albumelor nu i-a primit la timp sau nu i-a mai primit deloc.

Poate cel mai dureros pentru vedetă a fost faptul că, ani la rând, a trebuit să suporte comentariile colegilor de trupă, unele mai răutăcioase decât altele.

Ellie White nu a mai putut suporta atitudine colegilor și a managerului

Tensiunile s-au acumulat, iar în cele din urmă Ellie nu a mai putut suporta nedereptățile cărora a fost supusă. Maxx și Gino Manzotti, alături de managerul formației, au decis să o înlocuiască pe Ellie cu Giulia Anghelescu.

„Cum Giulia era mereu prezentă pe sticlă și în online, s-au gândit ei că îngrașă porcul în ajun și va exploda imaginea trupei alături de ea. De unde și piesa ( compusă de mine de altfel, dar tot fără drepturi ) pe care am cântat-o alături de Giulia.

În all fairness, ea se încadra mai mult în tiparul lor de feminitate, așa că era o alegere oarecum de înțeles”, a povestit Ellie.

Artista a dezvăluit că, cu ani buni în urmă, a încercat să-și contacteze foștii colegi de trupă și managerul formației pentru a le propune să lanseze un album și să susțină un turneu prin mai multe orașe importante ale țării. Așa cum era de așteptat, Ellie a primit un răspuns negativ și a decis să nu mai încerce vreodată să ia legătura cu ei.

„Știind acum adevărul depre motivele mele de a părăși trupa, va rog din suflet să NU îmi mai cereți să mă întorc. Mă face să mă simt ca și cum ce am făcut în ultimii 13 ani este de rahat și nu merită atenția voastră și toată viața mea si cariera mea este legată doar de anii în care am fost în trupa DjP”, a concluzionat Elena.

Vezi și Cum arăta Giulia Anghelescu înainte de toate operațiile estetice. E de nerecunoscut

Citește și:

Prinţesa Charlene a revenit la Monaco după patru luni petrecute într-o clinică din Elveția. Care e starea ei?

Iuliana Marciuc a amânat înmormântarea tatălui! Prezentatoarea, foc și pară la adresa unui cadru medical: ”Din cauza excesului de zel a unui medic”