Artista Ellie White a scris un articol pe blogul personal în care dezbate problemele care distrug relațiile din ziua de azi și le-a oferit cititorilor săi sfaturi care îi vor ajuta să privească altfel impasurile din relația lor sentimentală.

“Eu cu Doru am o relație destul de echilibrată aș spune eu. Nu e relația perfectă, dar nici nu tindem spre perfecțiune. Suntem prieteni înainte de toate. Multe cupluri spun că au încredere unul în celălalt, dar ce înseamnă asta? În cazul nostru, încrederea noastră constă în faptul că ne oferim libertate. A-i oferi unui bărbat libertate, adică a nu-l îngrădi de teama că la fiecare pas făcut fără tine, va “poposi” în altă parte, este cea mai puternica armă a unei femei”, își începe Ellie White articolul.

Sfaturi prin care oricine ar putea avea o relație echilibrată

1. “În primul rând, asigură-te că ești cu persoana potrivită! Degeaba îl iubești sau o iubești dacă el sau ea nu are ochi pentru tine, nu?

2. În al doilea rând, fii sincer sau sinceră cu tine și vezi dacă te simți bine în compania partenerului tau sau a partenerei. Gândește-te dacă va vedeți împreună și peste 10 ani, dacă îi poti suporta tabieturile (pleoscăiturile, suflatul nasului, sforăiturile, epilatul, machiajele, glumele proaste la care râdeai la începutul relației, dezordinea sau ordinea excesivă etc.). Dacă răspunsul e da, atunci sunteți pe calea cea bună. Noi doi suntem împreună de aproape 9 ani și am stat împreuna non stop vreo 5 fără să ne plictisim unul de celălalt.

3. Puțină gelozie e bună, te face să te simți iubit și apreciat. Multă gelozie nu e bună, te face să te simți dominat, constrâns, legat de un picior. Lipsa geloziei iar nu e bună, înseamnă că trebuie să schimbi persoana, pentru că sigur nu ești în centrul atenției partenerului care va fi tot timpul în căutări.

4. Dacă îl iubești, lasă-l să plece! Nu-i îngrădi viața partenerului cu gelozia ta și cu lipsa ta de încredere în tine! Gelozia excesivă se naște din lipsa de încredere în tine în primul rând, lipsa de apreciere a ta la adevărata valoare, frustrări care se răsfrâng asupra partenerului. Oferă-i libertate să plece. Dacă se întoarce la tine, e al tău/a ta. Dacă nu mai vine, înseamnă că nu a fost niciodată al tău/a ta și trebuie să mai cauți”.
Celelalte sfaturi oferite de artistă pot fi citite în articolul postat de aceasta pe www.elliewhite.ro.

Ellie White și Doru Tinca au împreună doi copii, Mihăiță (3 ani și jumătate) și Maria (1 an).

Credit foto: arhiva personală

Ellie White și Doru Tinca

Credit foto: arhiva personală