”Trebuia să fiu falsă pentru a face față cu situația ireală în care mă aflam”, a declarat ea. ”Ceea ce însemna că trebui să consum alcool. Îmi imaginam că nu eram suficient de bună, de deșteaptă, amuzantă, de nebună”, a declarat cântăreața.

 Iar, de obicei, înainte de interviuri, consuma alcool, inclusiv înainte de cele acordate dimineața, a mai spus cântăreața de 32 de ani.

 ”Îmi spuneam că trebuie să beau, inclusiv dimineața, pentru că am interviu și nu prea știu cum să răspund la întrebări, pentru că nu mai știam cine sunt”, a mai dezvăluit ea.

”Credeam că dacă beau măcar voi fi mai amuzantă, mai interesantă”, a mai spus Ellie Goulding.

 Totuși, cântăreața, care a cântat și la nunta prințului William cu Kate Middleton, în 2011, spune că nu a ajuns să aibă o problemă cu alcoolul. ”Nu eram alcoolică”, a spus ea. ”Puteam să stau și luni întregi fătă să beau”, povestește ea.

În cele din urmă, a lăsat alcoolul și a apelat la terapie. În 2016, a anunțat că ia o pauză în carieră. În vară, s-a căsătorit cu Etonian Caspar Jopling, iar asta, spunea ea, a ajutat-o să-și aranjeze gândurile și trăirile.

Vezi și Familia regală britanică, invitată la nunta unei vedete. O ”fostă” de-a prințului Harry se mărită!

Citește și: