Ellen DeGeners și Portia de Rossi au scos la vânzare vila în stil italian pe care o dețin în Santa Barbara. Prețul este de 45 milioane de dolari.

Locuința are toate dotările posibile pe care o celebritate le are – totul de lux.

Ellen DeGeneres ne prezintă vila cu vedere la ocean

Vila este în stilul clasic al secolului 17, are 6 dormitoare, se află pe o stâncă, iar priveliștea spre apă îți taie răsuflarea.

Casa din California a prezentatoarei are nu mai puțin de 10.500 de metri pătrați, are un design californian ce îmbină plăcut spațiul exterior cu cel interior.

Dotările sunt luxoase. Nu lipsesc ușile mari de sticlă, terase pentru plajă și de luat masa, piscina în stil roman cu vedere spre Pacific, teren de tenis.

Pe domeniu se află plantați arbori de eucalipt și măslini, nu lipsesc nici grădinile pline de flori și copaci, statuile.

Influențele italiene se regăsesc în realizarea tavanelor, a podelelor, acoperișului. Sistemul de iluminat este vintage, iar cei mai mulți pereți sunt din piatră.

Cele 9 șeminee oferă locuinței un aer rustic și regal. Casa mai are șase băi, mai multe biblioteci, un living regal, o cameră de cinema, un alt living mai mic.

Reședința din Santa Barbara a fost ridicată la 1930 de celebrul arhitect american Wallace Frost. După plimbările în Italia, arhitectul s-a folosit de ceea ce văzuse acolo.

În urmă cu 5 ani, casa a fost renovată de designerul John Saladino.

Ellen DeGeneres și Portia de Rossi au cumpărat vila în 2012 cu 26,52 milioane de dolari.

Domeniul pe care se află reședința lui Ellen DeGeneres are nu mai puțin de 16,88 acri.

Sursa foto