Gazda unui show TV foarte popular, DeGeneres, căsătorită în prezent cu actrița Portia de Rossi, a povestit într-un interviu că a trecut extrem de greu peste această tragedie și că i-a schimbat total modul de a gândi și a se comporta în viață.

Concret, a spus ea, ”Iubita mea a fost omorâtă într-un accident de mașină când aveam 20 de ani”. Totul s-a întâmplat după o ieșire în oraș, când iubita lui Ellen de atunci fusese la un spectacol – în mod ironic chiar la un show de-al fratelui lui Ellen. La plecare, pe drumul către casă, a murit într-un violent accident de mașină.

Ellen a trecut pe lângă locul accidentului, dar nu a știut că victima era chiar iubita ei de atunci. ”Am aflat dimineață”, a povestit ea.

”Asta, bineînțeles, m-a făcut să cred că trebuia să opresc. Am simțit multă vină”, a mai spus actrița și moderatoarea TV, care timp de ani buni nu a putut scăpa de acest sentiment.

Potrivit lui Ellen, acum în vârstă de 60 de ani, ea și iubita ei de atunci se aflau într-un moment dificil în relație. ”Ne certasem mult”. Deși se separaseră, ”Plănuiam să mă mut înapoi la ea. Încercam doar să-i dau o lecție”, a mărturisit Ellen.

Nu a mai apucat să facă asta. ”M-a făcut să realizez cât de ușor poți pierde pe cineva”, a mai spus Ellen. Din acel moment, și-a regândit întreaga viață. ”Mi-a schimbat toate prioritățile”, mai mărturisește vedeta.

Anul acesta, în vară, Ellen DeGeneres aniversează 10 ani de căsătorie cu Portia de Rossi, cunoscută din serialul ”Ally McBeal”. În trecut, Ellen a avuit relații și cu Anne Heche sau Alexandra Hedison.

Foto: NorthFoto

Vezi și O actriță și vedetă TV foarte cunoscută face dezvăluiri: ”Nu am fost niciodată vaccinată. Nu am luat niciun medicament în copilărie”

Citește și: