Modelul a pozat recent, făcând invidioase femei care nu au nici jumătate din vârsta sa.

Totuși, dacă corpul este ireproșabil, trecerea anilor începe să se vadă la nivelul feței. Într-un instantaneu postat de Elle pe Instagram se poate vedea că vedeta are destule riduri în colțurile ochilor.

asa arata modelul la 56 de aniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

În loc să le ascundă – botox, tot felul de seruri sau simplu, cu ajutorul ochelarilor de soare -, Elle pozează mândră cu ele la vedere, stârnind valuri de admirație din partea fanilor săi. Aceștia îi laudă naturalețea și modul asumat în care se comportă.

Dacă la botox nu vrea să apeleze, asta nu înseamnă, însă, că vedeta nu face totul pentru a arăta bine. Și totul începe cu dieta.

Ce mănâncă Elle Macpherson

Modelul nu a mai băut alcool de 15 ani și a adoptat o dieta vegetariană de mai bine de 6 ani. Majoritatea alimentelor pe care le mănâncă sunt crude.

Elle își începe dimineața la 6:15, cu un smoothie verde ce conține semințe de cânepă, apă și o pudră de proteine.

În jurul orei 10:30, dacă îi mai e foame, Macpherson mai bea un smoothie, compus din lapte de nuci făcut în casă, jumătate de avocado și pudră cu gust de ciocolată.
La prânz, Macpherson mănâncă o salată, precum cea cu germeni, castravete, varză, avocado și kale, iar la cina mai mănâncă o porție de legume.

Pentru că are o dietă atât de strictă, Elle “The Body” Macpherson are un frigider separat acasă, pentru legume și suplimente sale alcaline, și copiii ei de 22, respectiv 17 ani, au alt frigider, în care își țin propria mâncare.

Apoi, este adepta mișcării, având o viață foarte activă.

Vezi și La 55 de ani de ani și un corp fără defect, Elle Macpherson a spus în sfârșit care e secretul ei! Uite și ce băieți mari are!

Citește și: