Câțiva dintre internauți s-au legat de felul în care arată degetele sale de la picioare, prea lungi în viziunea lor.

Miami Sunday .. @cyfly08 @cybusson @arki_b ?#luismorais

A post shared by Elle Macpherson (@ellemacphersonofficial) on

Vedeta postase un instantaneu în care i se vedeau doar labele picioarelor sale, odihnindu-se pe un iaht.”Miami, duminică”, scrisese ea pe Instagram, transmițând astfel fanilor că profita din plin de vacanță, relaxându-se pe mare. Numai că răutăcioși sunt peste tot și chiar și un astfel de instantaneu care, la prima vedere, nu avea de ce să deranjeze pe cineva, a dat câtorva apă la moară.

”O, acele degete de la picioare….”, a scris cineva. Adevărații fani ai vedetei i-au sărit însă imediat în apărare. ”Îți iubesc picioarele. Nu pot să cred că cineva poate să scrie astfel de comentarii critice legat de picioarele uneia dintre cele mai frumoase femei din lume. E ușor să fii frumoasă atunci când ești tânără, dar îmi scot pălăria în fața celor care arată fabulos la peste 45 de ani”, a scris altcineva.

”Nu e nimic în neregulă cu picioarele Ellei. Lăsați-o în pace, este minunată!”, a comentat altcineva.

Indiferent de comentariile primite, e clar că Elle este mândră de felul în care arată și e împăcată pe deplin cu imaginea sa. Astfel de fotografii, cu degetele de la picioare, au mai fost postate de-a lungul vremii pe contul său de socializare. Și chiar dacă au existat și cârcotași, modelul nu i-a băgat niciodată în seamă.

Peace.

A post shared by Elle Macpherson (@ellemacphersonofficial) on

Vezi și Unul dintre cele mai mari supermodele ale lumii dezvăluie care sunt trucurile sale de frumusețe. Suprinzător de ”normale” și de eficiente

Citește și: