În cadrul competiției Asia Express cei doi dau dovadă de ambiție și determinare. Eliza și Cosmin Natanticu și-au amuzat fanii cu micile lor „ciondăneli” la Asia Express, dar i-au și emoționat cu grija pe care și-o poartă reciproc. Cu toate că au avut parte de câteva momente tensionate în cadrul show-ului, actorii au găsit mereu puterea de a se concentra și de a depăși obstacolele împreună.

Cei doi și-au început povestea de dragoste în 2009, când Eliza avea 20 de ani, iar Cosmin 29, între ei fiind o diferență de vârstă de 9 ani.

Cei doi s-au cunoscut în anul 2009, prin intermediul unei prietene comune și s-au căsătorit 9 ani mai târziu, în 2018. Eliza Natanticu a participat la X Factor în anul 2016, unde a povstit cum a fost cerută în căsătorie de Cosmin Natanticu.

„A avut o propunere extrem de năstrușnică. M-a cerut de soţie pe o plajă, în Grecia. Şi-a propus să mă enerveze foarte tare. Şi cererea a venit în momentul în care eram maxim de nervoasă şi, în prima fază, am refuzat, după care, ce să fac?!, a trebuit să îl iau”, povestea Eliza Georgescu Natanticu, în umă cu 5 ani.

Citește și:Elwira Petre a oferit cel mai emoționant moment al serii la Asia Express. Toți au plâns când au auzit scrisoare ei pentru Mihai Petre

lizi si natanticuSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 14

Cosmin Natanticu şi Eliza Georgescu s-au căsătorit pe 9 septembrie, de Sfânta Ana, în cadrul unei ceremonii ce s-a desfăşurat la Pădurile Regale din Corbeanca. Atât cununia civilă, cât şi ceremonia religioasă au avut loc în aer liber, iar o artistă le-a cântat la harpă. Naşi le-au fost actorul Mihai Bobonete şi soţia sa, Cătălina, iar evenimentul, evident, a fost unul plin de glume şi voie bună. Mirii s-au distrat într-un cort amplasat în natură alături de aproximativ 200 de invitaţi, printre care Jojo şi Paul Ipate, actorii din Las Fierbinţi Costi Diţă şi Adrian Văncică, Nea Raţă de la Ferma Vedetelor, dar şi comedianţii Micutzu’, Cătălin Bordea şi Cătălin Neamţu, care a întreţinut atmosfera.

Eliza a purtatt o rochie de mireasă cusută manual cu pene de struţ şi cristale, iar la petrecere s-a schimbat într-o ţinută mai sexy – o rochie cu franjuri în stilul anilor ’70.

Citește și: