Competiția de la Antena 1 devine din ce în ce mai dură pentru toți concurenții, iar Eliza și Cosmin Natanticu se pare că încep să clacheze. Ei au avut parte de momente tensionate în cadrul competiției ”Asia Express”. Cei doi au început să se certe, după ce nervii lor au fost întinși la maximum.

Fiecare concurent își dorește să îndeplinească cât mai repede misiunile și să ajungă la Irina Fodor pentru a nu fi eliminați, darEliza și Cosmin Natanticu au răbufnit în cadrul cursei pentru ultima șansă. Sub presiunea competiției, cei doi nu au mai ținut cont că sunt filmați și și-au aruncat cuvinte grele.

Follow-up-ed.25-AE4-6SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Eliza și Cosmin Natanticu și-au aruncat cuvinte grele

Cosmin Natanticu s-a enervat, inițial, din cauza faptului că soția lui, Eliza, ar fi prea cicălitoare. Concurentul nu s-a mai abținut și i-a spus: ”Nu am mai putut să mă controlez. Eu îți fac în ciudă ție? Îți fac în ciudă? M-au luat spumele mării, pe toate le știi tu, numai de comentezi, abține-te și mi le spui pe toate la final”.

Apoi, și soția lui, Eliza Natanticu, a reacționat: ”Nu le mai lua personal! Nu te mai certa cu mine, că nu cu mine trebuie să te cerți. Nu mai pot cu tine. Noi suntem în misiune. Nu mai pot! Ajungem ultimii proști. Hai să ne gândim cum ieșim din situația asta, nu să ne certăm ca proștii de o oră. Mie mi-e foarte rău, mă doare capul, dar nu vreau să mă opresc, vreau să câștig, nu vreau să ies pe ultimul loc”.

Cei doi s-au certat minute bune și au fost la un pas să piardă totul și să fie eliminați din competiție. Și asta, pentru că ceilalți concurenți de la ultima șansă, soții Petre și Emi și Cuza, și-au văzut de treabă și au reușit să ajungă primii la Irina, Eliza și Cosmin pierzând mult timp cu cearta. Din fericire, pentru soții Natanticu piatra a fost însă verde și au rămas în competiție.

Pe lângă cearta dintre ei, nici purtarea lor din concurs nu a fost văzută cu ochi buni de ceilalți colegi de la Asia Express și nici de telespectori, fiind acuzați de lipsă de fairplay. Lupta dintre echipe devine tot mai aprigă, iar prieteniile încep să se cam strice, în dorința de a câștiga cu orice preț. Iar soții Natanticuau recurs la tot felul de gesturi nu tocmai frumoase pentru a ieși învingători. Cei doi au fost criticați de Irina pentru că la una din misiuni le-au pus bețe în roată Patriziei Paglieri și fiului ei, Francesco, și le-au ascuns pachetele pe care aceștia le cautau, ceea ce le-a adus desigur antipatia celor doi. Fosta concurentă de la Chefi la cuțite s-a supărat foarte tare pentru gestul lor necolegial și au promis că de acum îi vor vota numai pe ei la ultima șansă.

Ulterior, Eliza și Cosmin au avut un episod sânjenitor și cu surorile Buble, la un joc pentru amuletă, în care trebuiau să mute niște oi dintr-un țarc în altul. Lidia a considerat că metoda violentă a Elizei de a juca nu a fost deloc fair play. Mia exact, Lizzie a smuls poarta de la țarcul fetelor ca acestea să nu poată să strângă oile, iar când Estera s-a dus să țină poarta, la un moment dat soția lui Natanticu chiar a lovit-o pe sora Lidiei, în disperarea de a-i da din nou poarta la o parte.

Eliza și Cosmin Natanticu au fost acuzați de lipsă de fair play

În cele din urmă Lidia și sora ei au câștigat amuleta, dar artista s-a supărat foarte tare pe Eliza Natanticu, aceasta neluptând corect, după părerea artistei. „Voi nu vedeți că ați început din prima cu brutalitate, cu urlat, cu smuls poarta. (…) A fost vorba despre violența asta fizică și neașteptată’, a comentat Lidia Buble, vizibil deranjată de stilul de joc al familiei Natanticu.

„Am luptat pentru amuleta asta și mă bucur că am câștigat-o, dar nu m-am putut bucura din plin. Măcar știm cu ce avem de-a face și la ce mod trebuie să jucăm cu ei’, a spus și Estera, dezamăgită și ea de strategia de joc a celor doi.

Eliza Natanticu nu a părut însă afectată, considerând că nu a încălcat nicio regulă și precizând că la Asia Express este permis orice.

„Estera a luat o atitudine de supărată, ca și cum cine știe ce nedreptate i-am făcut eu ei. În acest joc nu există reguli, există reguli pe care nu le-am încălcat’, și-a justificat Eliza Natanticu purtarea.

Soții Natanticu au fost însă aspru criticați și de internauți pe rețelele de socializare, fiind taxați tot pentru lipsa de fair play și pentru comportamentul agresiv.

„Dezamăgitor, călcați pe cadavre pentru câștig, cei ce iubesc animalele au compasiune, voi nu prea aveți”, „Ați cam dat-o in bara….. v-ați făcut rivali : 3 echipe ! Patricia, Trandafira, Bebelinele”, ”Cei mai serpi din tot concursul!!! Fairplay 0!!”, „Ținând cont că am citit deja in comentarii tot ce aș fi vrut să vă spun, mai zic doar atât: aveți nevoie de bun simț. E lipsa mare in familia voastră de asta!”, ”Locul vostru nu era acolo. Cea mai urata echipă”, „Auzi, cica nu scrie in regulament sa fiti fair play 😂 Hai ca fost buna”, „Nu aveti scrupule si caracter…”,„Mai bine era să fie piatra roșie !”, „Cei mai ofticati din istoria Asiei Express si echipa care joaca cel mai murdar”, au fost câteva dintre mesajele internauților.

Cu toate acestea, unii fani s-au bucurat că Eliza și Cosmin au rămas în concurs și îi încurajează să câștige.

„Yeyyyyy ce ma bucur ca e verrrdeee ❤”, „Bueeeeeeey Am plans de fericire! Bravooooo”, „Sufletul mi a fost mic cat un purice pana am vazut piatra!!!!Toate cele m au trecut👏🔥😍”, ”Sunt foarte fericită că piatra a fost verde! Nu voiam să plecați. Țin cu voi! Hai Natanticii!!”, le-au transmis fanii.

Citește și: