Eliza și Cosmin Natanticu au fost aspru criticați și și-au atras multe antipatii pentru că nu au jucat corect în competiția Asia Express, și la un moment dat, i-au ascuns Patriziei o parte dintr-un costum de care avea nevoie la o misiune. Cei doi au vrut acum să-și explice gestul și chiar i-au cerut scuze public italiencei.

Cosmin și Eliza Natanticu au avut ocazia de a explica ce s-a întâmplat, de fapt, cu costumul Patriziei Paglieri și de ce nu au recunoscut gestul în careu.

Cosmin și Eliza Natanticu au declarat la Asia mai Trâziu că nu sunt oameni răi și și-au dorit să explice gestul controversat care a supărat-o pe Patrizia:

„Voiam să le spunem oamenilor că nu suntem oameni răi. Noi n-am vrut să facem rău nimănui prin faptul că am făcut acel gest vis-a vis de costumul Patriziei pe care eu nu l-am desfăcut. Eu credeam că-i lipsea peruca și a avut ambele peruci, deci eu n-am văzut cum s-a desfăcut costumul și îmi cer scuze pentru acest gest, pentru că nu mă caracterizează, însă ne-a luat valul. Adrenalină”, a spus Eliza Natanticu.

img (46)SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Cosmin Natanticu a precizat că nu a înțeles supărarea italiencei, având în vedere că absența capei nu a încurcat-o în joc:

„Din acel costum lipsea practic doar capa Patriziei. Și apropo, s-a bucurat că nu este. A zis ce bine că nu e. Nu au primit nicio penalizare. Nu i-am făcut rău. Nu înțeleg de ce atâta supărare dacă nu i-a afectat”, a spus Cosmin Natanticu.

Cuza i-a întrebat de ce nu și-au recunoscut gestul încă de când Irina Fodor a pus problema în careu, iar aceștia au mărturisit că nu-și doreau să fie certați:

„Noi nu am avut curajul să recunoaștem la început pentru că am niște chestii din copilărie. De fiecare dată când mă certa mama nu-mi plăcea să fiu certată de față cu alți oameni. și știam că lucrurile vor denatura acolo. Noi nu am făcut-o intenționat. Nu știam că era al Patriziei. Au luat-o foarte personal”, au precizat cei doi soți.

„Asia mai târziu” este o emisiune online, disponibilă integral și necenzurat pe AntenaPlay, realizată de Cuza și de Emi. Cei doi concurenți ai seoznului 4 Asia Express promit să aducă publicului „secrete” din culisele reality show-ului „Asia Express” 2021, dar și aspecte care nu s-au văzut la TV.

Citește și:

Alec Baldwin a făcut dezvăluiri dureroase despre Halyna Hutchins, femeia pe care a împușcat-o accidental

Patrick Duffy, mai îndrăgostit ca niciodată la 72 de ani