Eliza Natanticu și-a deschis sufletul și a vorbit despre unul dintre cele mai grele momente din viața ei. Vedeta, plină de vitalitate în Asia Express, a fost la un pas de moarte, după ce a luat o bacterie din spital, în urma unei operații banale.

Soția lui Cosmin Natanticu a rememorat momentele de cumpănă, povestind și cum a reușit să se salveze din ghearele morții.

Atunci mi-am dat seama cât de importantă este puterea minții”

„Am suferit o intervenție minoră in zona ovarelor, nimic ieșit din comun. Am luat o bacterie. Noroc că am avut-o alături pe doamna Maia Morgenstern, dânsa a vorbit cu doctorii, m-a ajutat foarte mult.

Ulterior am fost operată încă de două ori, pentru a vedea care este problema, a treia oară urmă să ma taie de sus până jos, nu am mai fost de acord.

Cumnatul meu a vorbit cu un medic la acel moment, acela i-a spus că vindecarea pleacă și de la minte, de la cap și i-a spus: Spune-i să își spună așa, îmi impun ca fiecare celulă din corpul meu să se vindece, să se regenereze și îmi impun autovindecare, sunt bine, sunt perfect sănătoasă.

Am spus cu atâta convingere și credință în Dumnezeu! În acel moment Cosmin era lângă patul meu și îmi citea acatistul Sfântului Nectarie.

După trei zile am ieșit din spital, de când am început meditația, și după 3 săptămâni în care mi-au băgat cele mai bune antibiotice, m-am vindecat. Atunci mi-am dat seama cât de importantă este puterea minții.”, a mai declarat artista.

lizi si natanticuSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Se apucă serios de muzică. E promisiunea pe care și-a făcut-o pe patul de spital

Puțină lume știe că Eliza și-a dorit dintotdeauna să facă muzică. Dar nu a avut parte, în copilărie, de sprijin în acest sens, iar visul a răsmas doar… un vis. Însă când era pe patul de spital, iar corpul ei se lupta cu bacteria, Eliza și-a făcut o promisiune: ”Am fost internată în spital, eram la un pas de moarte, contactasem o bacterie. Atunci am spus: Doamne dacă ies de aici și reușesc să merg mai departe, vreau să fac muzică.

Eu am terminat actoria. Niciodată nu este prea târziu, am 34 de ani. Dacă acesta este drumul meu, așa va fi”, a declarat Eliza Natanticu pentru Spynews.ro.

Iar visul ei începe să se materializeze. „Am semnat pentru piesa mea nouă cu o casă de producții foarte importantă. Este făcută în colaborare cu un artist din Cuba – acesta a venit în România special pentru această colaborare.

Universul îți aduce oamenii de care de care ai nevoie – l-am cunoscut prin fina mea. Acest artist mi-a făcut cunoștință cu un producător din SUA, care a lucrat cu Marc Anthony, acesta urmează să îmi scrie o piesă cu care aș vrea să particip la Eurovision”, a mai spus Eliza, completând ”Muzica m-a salvat din cele mai grele situații”.

Mai așteaptă o minune: copilul

Muzica e o parte din plan pentru soții Natanticu. O alta e mărirea familiei. Comediantul și soția lui își doresc cu ardoare un copil, însă minunea se tot lasă așteptată.

Eliza a vorbit despre acest subiect în trecut și a spus că lasă această decizie în mâna lui Dumnezeu, el fiind cel care decide când le va împlini această dorință. Eliza este convinsă că soțul ei, Cosmin, va fi un tată de nota 10.

Vezi și Eliza și Cosmin Natanticu s-au cunoscut când ea avea doar 20 de ani, dar au făcut nuntă abia acum trei ani. Cine le-au fost nași de cununie

Citește și:

Gina Lollobrigida ar fi împlinit 96 de ani! Iată cât de frumoasă era în perioada ei de glorie și ce viață amoroasă complicată a avut

Victor Vrînceanu, reacție tranșantă, dar elegantă, după declarațiile Andreei Antonescu legate de motivul despărțirii: „Iubirea pentru Victoria nu mă lasă să fac circ”