Fetița fostului ministru al Turismului crește văzând cu ochii, iar acum se află în perioada în care visează la prințese și rochițe de bal colorate. Prin urmare, cei doi părinți nu au stat prea mult pe gânduri și au decis să o ducă pe micuța Eva în târâmul fanteziei, unde desenele animate pe care aceasta le privește prind viață.

Eva a împlinit trei ani!

Eva Maria a ajuns în locul mult visat și și-a sărbătorit ziua de naștere printre personajele favorite din desene animate. A fost îmbrăcată ca o prințesă, cu un tutu roz, iar părinții ei pur și simplu o sorb din ochi, după cum se poate vedea din instantaneele postate pe rețelele de socializare.

fetita-Elenei-UdreaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

„La mulți ani, fetița mea minunată! Îți urez să fii sănătoasă, să fii fericită în fiecare zi, să îi ai pe mami, pe tati, pe buni și pe toți cei care te iubesc alături mereu și să poți să faci în viață orice îți vei dori!

Îi mulțumesc lui Dumnezeu și Măicuței Sfinte în fiecare clipă pentru că ești în viață mea! Să nu uiți că mama te iubește mereu, cel mai mult pe lume”, a scris Elena Udrea în mediul virtual.

Fostul ministru a oferit și detalii despre surpriza făcută fetiței ei, dezvăluind că micuța doarme neîntoarsă după ziua plină de aventuri. „E obosită, a adormit acum. A fost fascinată de tot ce a văzut. Şi-a cumpărat o rochiţă de aici şi o poartă cu mare mândrie.

Îmi doresc să fie sănătoasă şi fericită, să ne aibă pe noi lângă ea mulţi ani de acum încolo. M-am rugat toată noaptea pentru ea, să crească fericită”, a dezvăluit Elena Udrea, la Teo Show.

Adrian Alexandrov a mărturisit că Eva și-a dorit să îi cunoască pe celebrii Mickey și Minnie Mouse, dorință pe care au avut ocazia să i-o îndeplinească. Mai mult, ea va avea parte și de o petrecere pe măsură, de la care nu va lipsi tortul.

Vezi și Adevăratul motiv pentru care soacra Elenei Udrea nu și-a văzut nepoata până acum. Fostul politician a dat cărție pe față

Citește și:

Loredana Groza are COVID! Artista a fost internată de urgență

Rona Hartner a divorțat oficial. Ce cadou de despărțire i-a făcut Herve