Potrivit presei tabloide, bărbatul cu 11 ani mai tânăr decât Udrea i-a oferit celebrei blonde un superb inel de logodnă, iar nunta celor doi se pare că va avea loc mai repede decât s-ar aștepta oricine.

Elena UdreaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Citește și: Scandalul fotografiilor topless cu Kate Middleton continuă. Ce a decis un tribunal din Franța după cinci ani de judecată

Elena Udrea și Adrian formează un cuplu din vara anului trecut

Adrian a fost surprins de jurnaliști în timp ce studia modele de verighetă într-un magazin de bijuterii, demonstrând că cei doi se grăbesc chiar să devină soț și soție.  După o căsnicie ușuată, Udrea pare că și-a găsit din nou fericire și este într-o formă de invidiat, ea reușind să-și recapete silueta care a consacrat-o.

Mai mult, fostul deputat și iubitul ei par să aibă planuri mari, Udrea declarând recent că i-ar plăcea să devină din nou mamă.

Elena Udrea și Adrian Alexandrov formează un cuplu de vara trecută și și-au făcut apariția prima dată ca un cuplu, în octombrie, anul trecut, la nunta lui Honorius Prigoană, fiul cel mare al omului de afaceri Silviu Prigoană, fost coleg de partid cu Udrea.

Citește și: