Fostul om politic radiază de fericire de când în viața ei a apărut mult mai tânărul Adrian Alexandrov, în ciuda tuturor problemelor prin care a trecut. Deși s-a zvonit că cei doi s-ar fi căsătorit în mare secret, Udrea a dezvăluit într-o emisiune TV tot adevărul despre relația ei cu Adiran, tatăl fetiței ei, Eva Maria, care a împlinit recent vârsta de doi ani.

Elena Udrea și Adrian Alexandrov a negat că ar fi făcut deja nunta, precizând că nu sunt încă soț și soție, dar în viitorul cel mai apropiat vor semna actele la notar!

„Cred în căsătorie. Actul ăla face un cuplu mai puternic” a spus Elena Udrea, în cadrul unei emisiuni tv.

Mai mult, Elena Udrea a dezvăluit că deși planul de a se căsători există deja de o perioadă bună, au tot intervenit lucruri care nu le-au permis: perioada neagră din Costa Rica, revenirea în țară și declanșarea pandemiei de coronavirus, însă are încrederea că la un moment-dat vor reuși să facă și pasul cel mare.

Elena Udrea a oferit cel mai sincer interviu în emisiunea  „40 de intrebari cu Denise Rifai”, de la Kanal D, unde a vorbit și despre relația ei cu Traian Băsescu.

Citește și:

Cum a reacționat Raluca după ce Walter Zenga a confirmat că cei doi divorțează

Ștefan Stan a ajuns de urgență la spital, cu soția gravidă în 9 luni