La ultima vizită la ecograf, Elena Udrea (44 de ani) a aflat de la medic sexul bebelușului, iar celebra blonda s-a emoționat într-atât de tare, încât a plâns, potrivit click.ro. ”Elena și Adi sunt foarte fericiți, sarcina decurge bine și au aflat că vor avea o fetiță”, a declarat, în exclusivitate pentru Click!, o sursă apropiată cuplului.

Fosta blondă de la Cotroceni a anunțat la sfârșitul lunii martie că a pierdut unul dintre gemenii pe care abia aștepta să-i cunoască și să-i țină în brațe. „Aşa a vrut Dumnezeu. A vrut să fie unul singur acum, aşa că sunt liniştită. Aşa cum a vrut să fac acest copil acum, când nu era prioritatea mea, când viaţa îmi era destul de complicată şi totuşi s-a întâmplat totul în nici o lună. Acum trebuie să stau în pat încă o perioadă pentru a preveni orice risc. Evident că nu am fost pregătită pentru un astfel de moment, învăţ lucrurile necesare în fiecare zi. Sarcina nu este ceva pentru care ai nevoie de doctorat, dar sunt situaţii pe care ştii să le previi ori la care să ştii cum să reacţionezi, aşa că m-am pus pe studiat. Mă simt bine acum, sarcina evoluează normal după momentul în care am pierdut unul dintre copii. M-am simţit foarte bine la început şi cred că am exagerat cu efortul, ignorând recomandările medicilor, am călătorit, am cărat bagaje, am făcut mişcare. Medicii de aici s-au mirat de situaţia mea”, a spus Elena Udrea în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars.

A rămas însărcinată după mai multe fertilizări in vitro

Elena Udrea este plecată din România din luna februarie în Costa Rica. Fostul ministru nu a precizat când şi dacă va reveni în ţară. În Costa Rica este şi prietena Elenei Udrea, Alina Bica, fosta şefă a DIICOT. Cele două sunt condamnate în primă instanţă, în dosare de corupţie, la închisoare cu executare.

Elena Udrea a făcut eforturi mari pentru a deveni mămică. A urmat tratamente mai multe tratamente de fertilizare și în cele din urmă a reușit să-și împlinească visul de a deveni mămică.

 

Citește și: