Fosta blondă de la Cotroceni trece printr-o perioadă foarte grea. A pierdut unul dintre gemenii pe care abia aștepta să-i cunoască și să-i țină în brațe. Ea a făcut primele declarații despre cum se simte după acest tragic eveniment, într-un interviu pentru Antena Stars.

Citește și: Anastasia Lazariuc a lucrat ca femeie de serciviu înainte să devină celebră. Drama prin care a trecut în copilărie

A ignorat recomandările medicilor și a făcut mișcare

 

„Aşa a vrut Dumnezeu. A vrut să fie unul singur acum, aşa că sunt liniştită. Aşa cum a vrut să fac acest copil acum, când nu era prioritatea mea, când viaţa îmi era destul de complicată şi totuşi s-a întâmplat totul în nici o lună. Acum trebuie să stau în pat încă o perioadă pentru a preveni orice risc.

Evident că nu am fost pregătită pentru un astfel de moment, învăţ lucrurile necesare în fiecare zi. Sarcina nu este ceva pentru care ai nevoie de doctorat, dar sunt situaţii pe care ştii să le previi ori la care să ştii cum să reacţionezi, aşa că m-am pus pe studiat.

Mă simt bine acum, sarcina evoluează normal după momentul în care am pierdut unul dintre copii. M-am simţit foarte bine la început şi cred că am exagerat cu efortul, ignorând recomandările medicilor, am călătorit, am cărat bagaje, am făcut mişcare. Medicii de aici s-au mirat de situaţia mea”, a spus Elena Udrea în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars.

A rămas însărcinată după mai multe fertilizări in vitro

Elena Udrea este plecată din România ce câteva săptămâni, aceasta precizând că urmează nişte proceduri medicale la Atena, iar, între timp, vizitează Costa Rica. Fostul ministru nu a precizat când şi dacă va reveni în ţară. În Costa Rica este şi prietena Elenei Udrea, Alina Bica, fosta şefă a DIICOT. Cele două sunt condamnate în primă instanţă, în dosare de corupţie, la închisoare cu executare.

Vedeta era nerăbdătoare să-și țină gemenii în brațe. Ea a reușit să rămână însărcinată, în urma unui proces reușit de fertilizare in vitro. Politiciana și iubitul ei mult mai tânăr, Adrian Alexandrov, își doreau foarte mult să devină părinți, iar acest lucru s-a întâmplat abia la a treia încercare de fertilizare in vitro. Fostul ministru a decis să devină mamă mai mult la insistențele logodnicului ei.  Anul trecut, Elena Udrea a fost fotografiată în fața unei clinici de fertilizare, iar ulterior presa a scris despre o deplasare în Grecia în același scop.  Deși se află în prima lună de sarcină, vedeta, în vârstă de 44 de ani,  a mărturisit că  și-ar dori să aibă doi băieți, potrivit Antena Stars.

Elena Udrea și Adrian Alexandrov formează un cuplu din vara anului 2016 și și-au făcut apariția prima dată ca un cuplu, în octombrie, anul trecut, la nunta lui Honorius Prigoană, fiul cel mare al omului de afaceri Silviu Prigoană, fost coleg de partid cu Udrea.

Citește și: