Elena Udrea se relaxează zilele acestea la mare împreună cu soțul și fiica lor, Eva Maria. Soțul ei a postat o imagine pe rețelele de socializare în care se plimbă pe malul mării, în timp ce își ține fetița în brațe.

14051603_10154185273714584_2982392099390084856_nSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

“Cea mai sigură cale spre inima unui copil este să petreci timp cu el  – my little girl” – a scris Alexandrov la descrierea fotografiei, care a fost foarte apreciată în mediul online., având aproape 1.000 de like-uri.

Udrea se pare că și-a revenit complet după naștere. Ea a reușit să revină la silueta de dinainte și arată foarte bine la 46 de ani.

Fosta blondă de la Cotroceni a trecut prin experiențe grele de-a lungul anilor, însă a reușit să găsească persoana care să o susțină și să o înțeleagă. Ea pare foarte fericită alături de Adrian Alexandrov, chiar dacă bărbatul e mai tânăr cu 11 ani,mărturisind că au o relație foarte frumoasă.

„Este o relație frumoasă, puternică nu doar prin faptul că avem un copil, ci și pentru că s-a consolidat printr-o experiență grea pentru oricine. Adrian a făcut față neașteptat, mai bine chiar decât alții cu mai multă experiență de viață. Este un tată minunat, implicat, prea implicat chiar, și care o iubește enorm pe Eva. Ne place să facem lucruri împreună, să avem planuri care acum o includ și pe Eva”, a declarat Elena, în urmă cu ceva timp.

Citește și: