Celebra blondă a fost surprinsă de paparazzi ziarului Click.ro,  în fața unei creșe din centrul Capitalei, unde a mers să-și ia fetița, Eva Maria. Micuța a împlinit pe 20 septembrie vârsta de un an, iar Udrea pare o femeie fericită de când micuța a venit în viața ei.

Relaxată, zâmbitoare şi foarte cochetă, a fost foarte încântată să-și vadă fetița, iar cele două purtau ținute asortate. Elena era însoțită și de bona copilului,, și imediat cum au luat-o pe eva s-au urcat în mașină și au plecat spre vila din Corbeanca.

Elena Udrea şi iubitul ei, Adrian Alexandrov, și-au botezat fetița la Mănăstirea Caşin din Bucureşti, pe 20 septembrie, când Eva a împlinit un anișor.

Controversata blondă a fost ministru al Turismului în perioada 2008 –2012 și a fugit din România în Costa Rica în februarie 2018, pentru a scăpa de condamnarea din dosarul „Gala Bute”. Udrea a fost reţinută pe 3 octombrie 2018, la fix trei săptămâni după naşterea fetiţei sale, de către Biroul Naţional Interpol din Costa Rica. Ulterior, a fost arestată în baza unor mandate Interpol emise la cererea României după condamnarea la şase ani de închisoare pentru luare de mită şi abuz în serviciu.

Elena Udrea a fost eliberată din închisoare în  decembrie 2018, după ce Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a decis suspendarea executării pedepsei. Decizia a fost o consecinţă a hotărârii CCR prin care constituirea completurilor de cinci judecători de la Instanţa Supremă a fost declarată nelegală. Pe 8 iulie 2019, Elena Udrea a renunţat la cererea de azil politic în Costa Rica şi a revenit în ţară cu fetiţa şi cu mama ei, , potrivit click.ro.

Mai multe imagini aici.

Citește și: