Adrian a dezvăluit că Elena Udrea va naște între 25 și 30 octombrie, în Costa Rica, însă se pare că fetița lor, Eva Maria, s-a grăbit. Tânărul a mărturisit că a stabilit împreună cu celebra blondă, ca vara următoare să facă și nuntă.

Citește și:  Andreea Marin, pe patul de spital! Va suferi o intervenție chirurgicală care nu este deloc simplă

Nunta va avea loc la vară

„Momentan ne focusăm pe naşterea fetiţei urmând să vedem unde vom face botezul şi sperăm ca vara viitoare, când o să fie şi Elena în formă, să plănuim nunta. Sper să se întâmple acestea în România. (…). (Fetița) va avea dublă cetăţenie, costaricană şi română. Eu voi primi dublă cetăţenie şi Elena la fel”,a mărturisit iubitul Elenei Udrea pentru Antena 1.

Elena Udrea, 44 de ani, și Adrian Alexandrov, în vârstă de 32 de ani, trăiesc de doi ani o frumoasă poveste de dragoste. Adria a fost manechin de la vârsta de 18 ani, iar acum lucrează ca broker imobiliar.Ei s-au logodit, anul trecut, în mare scret,  și în ciuda diferenței de vârstă dintre ei, acest lucru nu i-a împiedicat să-și întemeieze o familie. Fostul manechin a confirmat că Elena a apelat la fertilizare in vitro ca să devină mama.

Citește și: