Elena Merișoreanu a ajuns la o vârstă la care problemele de sănătate sunt în prim-plan. Din păcate, un diagnostic greșit și un tratament luat după spusele doar unui singur medic au adus-o din nou în sala de operație. Interpreta a suferit o intervenție pentru a-i fi scoși mai mulți caliculi biliari, dar și una la picior.

Medicii i-au scos interpretei de muzică populară nu mai puțin de 60 de pietre de la fiere. Dacă cei mai mulți nici nu ar fi vrut să le vadă, nu a fost și azul artistei. Nu doar că a dorit să le vadă, dar chiar ea a mărturisit că le-a păstrat și le-a luat cu ea acasă.

Mai mult decât atât, Elena Merișoreanu are de gând să facă bani de pe urma lor, ceea ce a lăsat mască pe toată lumea. “Mi-au scos 60 de pietre de la fiere, le țin în cutie! Nu le-am lăsat la doctor. Poate le valorific”, a fost declarația șoc a artistei.

”Am intrat în operație de dimineața și a doua zi mi-au dat drumul acasă. M-au operat laparoscopic. Ai atâtea pietre cât pentru o fundație la casă, mi-a zis doctorul.

Deocamdată țin regim strict. Nu am voie pâine, slană, ca la mine la țară. Eu nu mă operez decât la Foișor, am acolo un doctor bun, al meu. Nu am tupeu să mă duc să mă opereze nici la particular”, a declarat Elena Merișoreanu, confom Click!.

Amintim că anul trecut, în luna martie, Elena Merișoreanu a ajuns de urgență la spital din cauza unor dureri puternice la picior. Medicii de la Spitalul Clinic de Ortopedie, Traumatologie şi TBC Osteoarticular „Foişor”, din Capitală au diagnosticat-o cu artroză și au operat-o de urgență.

Vedeta încercase un tratament în care era nevoită să-și facă 12 injecții lunar în genunchi, dar fără prea multe rezultate bune. Acum, însă, are mai multă speranță că lucrurile se vor îndrepta spre un făgaș normal și susține că se simte categoric mai sănătoasă.

Vezi și Elena Merișoreanu va fi operată de urgență. Cu ce probleme de sănătate se confruntă artista, la 73 de ani

Citește și:

Fiica Adelinei Pestrițu a împlinit trei ani și au sărbătorit-o cu mare fast. Imagini de la eveniment

Ultimul permis de conducere al lui Radu Beligan, scos la vânzare pe un site de anunțuri, la 5 ani de la moartea actorului!