Elena Merișoreanu este în culmea fericirii după ce a aflat că nepoata ei este însărcinată. Tânăra a  ținut  ascunsă sarcina până în momentul în care a aflat sexul bebelușului. Mai mult, cele două au fost împreună în Anglia, chiar la începutul sarcinii, însă nepoata a păstrat cu sfințenie secretul.

„Este băiat! Când am aflat vestea, vreau să îți spun că am fost tare bucuroasă, dar șocată pentru că ea a mers cu mine în Anglia, de Ziua României, și nu mi-a spus că este gravidă.

Nu mi-a zis nimic nimic, doar la aeroport, când am luat valiza de pe bandă, mi-a zis: Mamaie eu nu pot să ridic că mă doare spatele.

Dar ea era gravidă, da nu mi-a spus. Nu a spus la nimeni nimic! Acolo eu am văzut-o că seara după ce am mâncat a vomitat, dar mi-a spus că a mâncat cu poftă și i-a venit rău.

Când colo, ea de fapt avea grețuri. Dimineața am văzut că a stat mult la baie, dar nu m-am gândit o clipă că este însărcinată”, a declarat Elena Merișoreanu pentru Wowbiz.

Motivul pentru care nepoata ei i-a ascuns că este însărcinată

„A vrut să fie surpriză și nu ne-a spus până când a aflat ce sex are copilul. A fost o bucurie mare la noi în familie. Atunci când îi vezi mici te rogi să îi vezi mari, să îi vezi la școală, la facultate, la serviciu.

Dar nu mă așteptam așa să nu ne spună ea nimic. Acum sunt extrem de fericiți și ea și viitorul său soț, că încă nu s-au cununat, cred că luna viitoare se cunună la Starea Civilă”, a mai dezvăluit artista.

Ce cadou i-a făcut nepotului cel mare

Elena Merișoreanu este o familistă convinsă și nu se uită la bani când vine vorba despre nepoții ei. Celui mare i-a cumpărat un apartament pe Calea Victoriei, chiar dacă și el și-ar fi permis, fiind angajat la Microsoft.

„La vârsta mea am tot ce-mi trebuie și trebuie să-mi răsfăț nepoții. Am patru nepoți și normal că cel mai mare a avut prioritate. Am zis să aibă și el intimitatea lui”, declara Elena Merișoreanu, menționând că nepotul ei e un ”copil cuminte”.

„Pentru ce muncesc? Să le dau și nepoţilor, deși celui mare i-am luat apartament pe Calea Victoriei. Are un serviciu la o firmă americană, la Microsoft, așa că își câștigă ei pâinea. Dar tot mai zice: Mamaie, așa ceva….”, declara artista nu demult.

Artista are două fete care i-au dăruit patru nepoți, pe care îi răsfață cât poate de mult.

Secretele unui mariaj de jumătate de secol. Sfaturile date de mamă

Cu o căsnicie de aproape jumătate de secol, solista de muzică populară a spus la un moment dat și care este secretul unui mariaj longeviv: ”Mi-a dat mama sfaturi atât de bune. Spunea: Dragă, nu mai asculta ce zice nimeni! Ești apreciată în familie, soțul e corect în casă. Dacă vezi un bilet în buzunar, bagă-l înapoi că poate cineva a scris ceva și te deranjează. Și așa am făcut, să știi”, spunea ea într-un interviu pentru Fanatik.

Întrebată dacă soțul nu a fost gelos, dată fiind popularitatea ei, iată ce a răspuns artista: ”A fost, dar a tăcut din gură. A știut să gestioneze lucrul ăsta și apoi, când m-a luat, a știu ce fac.

El a fost prea deștept și, dacă greșeam cu ceva, nu avea cum să nu afle. A fost polițist, vă dați seama că a avut relații și el, a fost un bărbat plăcut, n-a fost bărbat care să nu treacă cu vederea fetele. Așa că, știi cum e un bărbat, dacă e curtea de femei, nu zice că nu. Asta e! În viață trebuie să tolerăm unele treburi pentru că așa e viața”.

Vezi și Gheorghe Turda și Elena Merișoreanu s-au iubit în secret: „Am fost la un pas să ne și căsătorim!” Acum amândoi recunosc

Citește și:

Theo Rose a făcut cele mai sexy poze de gravidă! Ținutele îndrăznețe în care și-a etalat burtica: ”Nu am nicio limită”

Câte kilograme are Raluca Bădulescu. Ce face vedeta pentru a nu se îngrășa