Artista a aflat, în urma unor analize, că are pietre la fiere. „Lună după lună nu te duci să-ți faci toate analizele și m-am dus ieri și le-am făcut cam pe toate. Îi povesteam domnului profesor că la anumite mâncăruri mă balonez și nu știu ce am. Am făcut ecograful și am aflat că am pietre la fiere.

Am fost azi dimineață la chirurg, am vorbit cu dânsul și mă operează săptămâna viitoare”, a declarat Elena Merișoreanu, în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Chiar dacă urmează să ajungă pe masa de operație, cântăreața își păstrează optimismul și susține că nu îi este frică. „Dacă a zis că e cam urgent, înseamnă că sunt multe pietre.(…) Operația nu e grea, e foarte ușoară.

Eu sunt o persoană puternică. Nu mi-e frică de seringi, de operație. (…) Mă balonam, mai ales de la fructe. Dar nu am avut probleme să-mi fie rău, să stau în casă(…)

Astea sunt lucruri care la vârsta mea, după atâția ani de muncă, probabil că așa ar trebui să fie”, a mai spus interpreta”.

Până la operație, artista se poate bucura, azi, de ziua numelui său. Anul trecut ea anunța că a primit peste 1.000 de mesaje, ceea ce, probabil, se va întâmpla și anul acesta.

Vezi și Elena Merișoreanu s-a lăsat pe mâna medicului estetician, la 72 de ani! Ce intervenții și-a făcut cântăreața de muzică populară

Citește și:

Andreea și Cabral, primele declarații despre sarcină: „Nu ne-am propus nimic…”

A murit Ion Dichiseanu. Actorul avea 87 de ani