Elena Merișoreanu, în vârstă de 74 de ani, și-a șters câțiva ani de pe chip, cu ajutorul intervențiilor estetice. Artista a apelat la medicii esteticieni pentru o procedură de lifting facial minim invazivă, nedureroasă și care nu implică proceduri chirurgicale.

„Întinerirea” se relizează prin plantarea unor fire resorbabile la nivelul feței, menite să redea conturul și fermitatea chipului.

„A fost extraordinar, nu se vede, e ceva superb. Se fac altele la 20 de ani și să nu mă fac eu, trecută de 70 de ani?

Nu am avut dureri, au o cremă anestezică, nu m-a durut deloc. Vreau să spun că eu nu știu ce e aia frică, simți doar o înțepătură, dar știi cum e, suferă baba la frumusețe.

A fost foarte bine, mi-a plăcut”, a spus Elena Merișoreanu pentru Spynews.ro.

Ce alte proceduri și-a mai făcut vedeta

Artista spune că pe lângă liftingul facial, ea a optat și pentru diminuarea rudurilor de pe frunte, dar și pentru ridicarea colțurilor gurii.

„Firele alea ridică partea de la gușă, eu operații estetice nu fac, botox în buze în niciun caz, că sunt buzată din naștere. Mi-am făcut la colțurile gurii, mi-am făcut la frunte și acesta cu firele”, a mai spus artista.

Elena Merișoreanu, dietă extremă. Ce nu mai are voie să mănânce artista

Elena Merișoreanu a slăbit recent mai multe kilograme, după ce a adoptat o dietă strictă. Schimbarea e vizibilă!

Elena Merișoreanu și-a dedicat toată viața scenei, așa că e obișnuită să stea ore în șir pe tocuri, fără de care artista nu s-ar vedea în fața publicului. Acest lucru i-a dăunat însă solistei, care are acum câteva probleme de sănătate la picioare, motiv pentru care trebuie să ajungă curând pe masa de operație.

Până să facă însă acel pas, solista a fost sfătuită de medic să slăbească câteva kilograme. Interpreta de muzică populară nu a stat pe gânduri nicio clipă și s-a apucat de o dietă serioasă, cu ajutorul căreia a reușit deja să topească mai multe kilograme. Ca să atingă aceste rezultate, Elena Merișoreanu a renunțat la mai multe alimente.

”Am mai slăbit vreo 5 kilograme. Eu nu eram obeză, Doamne iartă-mă, aveam 80 de kilograme, acum am 75, sunt bine.

Mai trebuie să slăbesc, dar de la o vârstă e foarte greu. La 75 de ani nu prea mai poți să slăbești.
Mănânc rațional, am exclus pâinea, făinoasele, eu trebuie să mănânc măcar de 3-4 ori pe săptămână carne, mănânc pește foarte mult”, a spus Elena Merișoreanu pentru aceeași sursă.

Vezi și Cum a reușit Elena Merișoreanu să slăbească la 75 de ani. Interpreta de muzică populară are o dietă strictă, dar nu a renunțat la carne

Citește și:

Alina Sorescu reacționează după ce a fost scoasă din grila TVR: „E nevoie să fac câteva lămuriri”

”În ăștia doi ani eu am citit. Am stat cu burta pe carte!” Adriana Bahmuțeanu s-a reprofilat. Ce meserie are acum: ”Este un vis împlinit!”