Recent, Elena Merișoareanu a mers la medicul estetician, unde și-a făcut niște injecții cu botox, pentru a scăpa de ridurile din zona frunții, scrie Ciao.

Nu este prima oară când Elena Merișoreanu apelează la astfel de proceduri estetice. Pe lângă aceste injecții cu botox, artista își face frecvent tratamente faciale revoluționare pentru hidratarea și fermitatea pielii.

”Cabinetele sunt făcute pentru vârsta mea, nu pentru toate fetele tinere. Eu nu vreau să fac nici botox. Am guşiţa asta aici şi am înţeles că există injecţii ca o plasă care o ridică în sus”, declara ea în urmă cu câțiva ani. De atunci, însă, a devenit prietenă cu botoxul și nu e străină nici de alte intervenții.

Presa mondenă scrie că interpreta de muzică populară și-a făcut primele intervenții estetice în urmă cu peste 20 de ani, în Los Angeles, iar de atunci a continuat să-și reîmprospăteze look-ul de fiecare dată când a simțit nevoia. Pe lângă botox și injecții cu acid hialuronic, are tatuate buzele și sprâncenele, dar asta se vede deja cu ochiul liber.

Vezi și Elena Merișoreanu, detalii neștiute din căsnicia de 44 de ani: ”Bărbatul meu m-a înşelat foarte mult!” A devenit prietenă cu amanta soțului

Citește și:

Îți mai aduci aminte de Julie Gayet? Ce s-a întâmplat cu amanta fostului președinte francez

Florin Piersic a împlinit 85 de ani! Urarea neobișnuită făcută de fiul său: ”Orientează-te și tu mai spre doamne…”